Sosyal'deki güzide insanlar, arkadaşlar bundan birkaç gün önce 4500 TL'ye bir PC toplamak istediğim ile ilgili bir konu açmıştım ama oradaki PC'leri maalesef alamayacağım. Vatan'dan toplamak zorundayım şu an. Hatta birkaç saat içerisinde çıkıp toplayıp geleceğim
Bilgisayar için önceki konuda tavsiye edilen bazı parçaları isteyeceğim ama malum şubede olmama olasılığı yüzünden fazladan birkaç sistem önerisi daha çok işime yarar.
PC bütçem 4500-5000 TL arasında. İçinde GTX 1060 6 GB ve i5 8400 düşünüyorum ama i3 8100 hakkında görüşlerinizi almak isterim. Bu bütçeyle vatandan bu parçaları alıp içinde 16 GB RAM ve SSD koymam zor. Bunları da 4-5 ay içerisinde temin edeceğim zaten.
Kısaca i3 8100 vs i5 8400 karşılaştırması ve bu istediğim parçalarla uyumlu güzel bir sistem tavsiyesi istiyorum sizlerden. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim
Hepinize teşekkürler ama dediğim gibi bilgisayarı bir kaç saat içerisinde toplatacağım ve bunu vatandan yapacağım sanırım. Sizlerin önerdiği pcleri referans alarak parçaları seçmeyi planlıyorum ama önerdiğiniz pcler için teşekkürler
Hepinize teşekkürler ama dediğim gibi bilgisayarı bir kaç saat içerisinde toplatacağım ve bunu vatandan yapacağım sanırım. Sizlerin önerdiği pcleri referans alarak parçaları seçmeyi planlıyorum ama önerdiğiniz pcler için teşekkürler