Merhaba, bu fiyat aralığında carraro, salcano, bisan, corelli, kron, sedona vb. ve claris setin üzerinde bir bisiklet bulamazsınız. Bisiklet piyasasıda malesef salgından önce ve sonra olarak şekillendi. Bütçeyi belki biraz daha arttırarak tiagra grup setli bir yol bisikletine geçmenizi tavsiye ederim. Bana kalırsa Tiagra altında grup set, set değildir.
İlave olarak yapılan yorumlara karşılık; çin malı kadro almayı sakın düşünmeyin. Sadece kadro değil, gidon, jant sele vs. uzak durun. Decathlon alü. kadrolar yukarıda ki yerli markalardan çok çok iyi. Triban, van rysel bulabilirseniz ikinci elde olsa alabilirsiniz. İkinci el alırken grup setin ne kadar sağlıklı olduğuna bakın. Kadroda hasar kaynak olmaması önemli. Alü kadrolar kırılmaz ama ezilir bükülür bilen birine gösterin mutlaka.
Mosso önermek istemiyorum. En iyi karbonu dahi bana göre çöp. Carraro cr modellerine bakabilirsiniz.
Şu (bisan) bisiklete de bakmanızı öneririm. Açılarını daha önce incelemiştim, beğendim. Aynakol ve ruble oranları iyi, kolayca tırmanış rotalarına dahil olabilirsiniz. Kilosu alacağınız carraro modellerine yakın ya da daha hafif olabilir. Maşada karbon kullanılmış, darbeleri sönümlemede size ekstra konfor sağlar.