A Anıl171 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 4 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar, bilgisayar toplamayı düşünüyorum. İnternetten sipariş verme imkanım yok. DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da. www.itopya.com Bu bilgisayarı İtopya'nın kendi mağazasında hazır bir halde bulabilir miyim? Veyahut sizin önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, bilgisayar toplamayı düşünüyorum. İnternetten sipariş verme imkanım yok. DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da. www.itopya.com Bu bilgisayarı İtopya'nın kendi mağazasında hazır bir halde bulabilir miyim? Veyahut sizin önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Abdulrezzak Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 58 4 Haziran 2019 #2 Direkt Mağazadan alabilirsiniz ancak size gün veriyorlar o tarihte sistemi teslim alıyorsunuz.
A Anıl171 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 4 Haziran 2019 #3 Abdulrezzak dedi: Direkt Mağazadan alabilirsiniz ancak size gün veriyorlar o tarihte sistemi teslim alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mağazada bulabilirim yani bunu?
Abdulrezzak dedi: Direkt Mağazadan alabilirsiniz ancak size gün veriyorlar o tarihte sistemi teslim alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mağazada bulabilirim yani bunu?
Abdulrezzak Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 58 4 Haziran 2019 #4 Mağazaya giderseniz ödemeyi yaparsınız ve sonrasında sistem toplanır ancak aynı gün vereceklerini sanmıyorum.
Mağazaya giderseniz ödemeyi yaparsınız ve sonrasında sistem toplanır ancak aynı gün vereceklerini sanmıyorum.
A Anıl171 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 4 Haziran 2019 #5 Abdulrezzak dedi: Mağazaya giderseniz ödemeyi yaparsınız ve sonrasında sistem toplanır ancak aynı gün vereceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Abdulrezzak dedi: Mağazaya giderseniz ödemeyi yaparsınız ve sonrasında sistem toplanır ancak aynı gün vereceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2019 #6 Mağazasında bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum fakat sadece İstanbul'da mağazaları var diye biliyorum.
Mağazasında bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum fakat sadece İstanbul'da mağazaları var diye biliyorum.
A Anıl171 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 4 Haziran 2019 #7 Elekrono dedi: Mağazasında bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum fakat sadece İstanbul'da mağazaları var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evime yakın zaten mağazası o yüzden ordan alacağım
Elekrono dedi: Mağazasında bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum fakat sadece İstanbul'da mağazaları var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evime yakın zaten mağazası o yüzden ordan alacağım
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2019 #8 Anıl171 dedi: Evime yakın zaten mağazası o yüzden ordan alacağım Genişletmek için tıkla... Belirtildiği gibi neredeyse fiyatına göre rakipsiz bir kral sistem bu paraya daha iyisini bulmak zor. İyi bir seçim olacaktır.
Anıl171 dedi: Evime yakın zaten mağazası o yüzden ordan alacağım Genişletmek için tıkla... Belirtildiği gibi neredeyse fiyatına göre rakipsiz bir kral sistem bu paraya daha iyisini bulmak zor. İyi bir seçim olacaktır.
A Anıl171 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 4 Haziran 2019 #9 Elekrono dedi: Belirtildiği gibi neredeyse fiyatına göre rakipsiz bir kral sistem bu paraya daha iyisini bulmak zor. İyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata göre hakikaten çok iyi.
Elekrono dedi: Belirtildiği gibi neredeyse fiyatına göre rakipsiz bir kral sistem bu paraya daha iyisini bulmak zor. İyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata göre hakikaten çok iyi.
Cann02 Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #10 iyi bence ama nanokatalog felan bir bak kendin toplayınca 300 400 tl fark eder diye düşünüyorum.