4500-5000TL sistem toplama

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde MSI MAG Forge 100R kasa var ve yaklaşık 5000TL bütçem var, kafamda birkaç soru var ve ilk defa sistem toplayıp alacağım üzülmek istemem; İncehesap Gaming gecesinden almak mantıklı bir seçim mi? Birkaç kişi kullanılan veya teşhir ürünleri yolladıklarını söyledi. PSU olarak High Power düşünüyorum internette birazaraştırdım 700W fiyatı 450 TL buldum. 650-600W fiyatları biraz daha pahalı. Bilgisayarın genel kullanım amacı oyun olacak (PUBG, CS:GO GTA V ). Ekran kartı olarak bütçeme göre RX 5600XT Sapphire modelini düşünüyorum. Sizce başka bir ekran kartına mı yöneleyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hypnotic 2680 | R5 3500X RX 580 8G 8GB DDR4 1TB HDD Gaming PC - incehesap.com bence tam sana göre
Olur hocam, önerinizi bekliyorum.

Uber [Donanım Arşivi] | R5 3500X GTX 1660 Super 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com bu nasıl?

PSU öylesine oraya koydum o internetten bulduğunu al ama söyleyeyim bütceyi biraz genişletmen gerek o işlemci yi almak daha yararlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…