4500-6000 TL Oyun ve Yazılım için Laptop Önerisi

psychopat

Centipat
Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
6
Bu sene sınava girdim. Sınav sonucunun açıklanmasıyla ve hayırlısıyla istediğim yerlerin gelmesiyle bir laptop alacağım. YBS okumayı planlıyorum. Yeni alacağım bilgisayar da hem oyun hem de programlama için kullanacağım bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

CS:GO, LoL, GTA5 başlıca oynayacağım oyunlar.

Bütçe 4500-6000 arası.

Yorumlara baktığım zaman çoğu bilgisayar icin çok memnun olan da var, kesinlikle almayın diyen de var. Benim için en önemlisi grafik kartı beni üzmesin, oyunları rahatça FPS düşmeden oynayabileyim. Photoshop, Visual Studio tarzı programlarda da sıkıntı cıkarmasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
 


Kasasının kalitesiz olduğunu söyleyenler var ama fiyatı uygun.

İ5 olduğuna bakmayın i7 7700HQ'dan güçlü.
 
Bu bütcelere en avantajlı bilgisayar monster.
6.000 den başka para veremem dersen şu modeli alıp 8gb ram takviyesi yaptır.


Rami ben sonra elime para geçince alırım performans şuan daha önemli diyorsan bu modeli alabilirsin.

 
Merhaba aynı durumdan muzdaribim 5000 TL bütçem var ve ilk bilgisayarım anlayacağınız üzre çok bir bilgim yok. Alacağım bilgisayarda yazılım C# ve Androidstudio gibi programlar kullanmayı öğrenmek istiyorum belki ileride ram taktırma gibi mevzularm olabilir. Önerebileceğiniz hem oyun hem de yazılım notebooku var mı? Taşımak problem değil işimi görmesi önemli bu arada hemşirelik okuyorum hep yapmak istediğim bir şey olduğu için bir yerden başlamak istedim. Eğer buraya giremezsem diye iletişim bilgilerimi bırakmak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim. instagram: beytullah_inez yardımlarınızı ve bilgilerinizi lütfen benden esirgemeyin
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı