LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #11 neqetria dedi: İtopya'da LG24GN600-B indirimde ona bakabilirsiniz. IPS panelde renkler daha canlı olur,ghosting VA panellerde daha çok görünen bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddimisiniz bende IPS de daha cok ghosting var diye dusunuyordum. qRowLing dedi: Yeni aldım İtopya mağazasından 1 haftadır kullanıyorum ghosting sorunu yok ölü piksel de çıkmadı çok memnunum ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Hocam ne taez oyun oynuyorsun? 27 inc buyuk deyilmi?
neqetria dedi: İtopya'da LG24GN600-B indirimde ona bakabilirsiniz. IPS panelde renkler daha canlı olur,ghosting VA panellerde daha çok görünen bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddimisiniz bende IPS de daha cok ghosting var diye dusunuyordum. qRowLing dedi: Yeni aldım İtopya mağazasından 1 haftadır kullanıyorum ghosting sorunu yok ölü piksel de çıkmadı çok memnunum ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Hocam ne taez oyun oynuyorsun? 27 inc buyuk deyilmi?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Ocak 2023 #12 LindaR35 dedi: Hocam ciddimisiniz bende IPS de daha cok ghosting var diye dusunuyordum. Hocam ne taez oyun oynuyorsun? 27 inc buyuk deyilmi? Genişletmek için tıkla... Dediğim monitörü alın bence,kendimde kullanıyorum ve ghosting aşırı az var hiç belli olmuyor.
LindaR35 dedi: Hocam ciddimisiniz bende IPS de daha cok ghosting var diye dusunuyordum. Hocam ne taez oyun oynuyorsun? 27 inc buyuk deyilmi? Genişletmek için tıkla... Dediğim monitörü alın bence,kendimde kullanıyorum ve ghosting aşırı az var hiç belli olmuyor.
LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #13 550519 dedi: Arkadaşın önerdiği LG monitör alınabilir ve onun dışında buna da bakabilirsiniz: Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yukseklik ayari falan olan ips monitor onere bilirmisiniz? Ve tabiki ghosting olmayan
550519 dedi: Arkadaşın önerdiği LG monitör alınabilir ve onun dışında buna da bakabilirsiniz: Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yukseklik ayari falan olan ips monitor onere bilirmisiniz? Ve tabiki ghosting olmayan
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 14 Ocak 2023 #14 neqetria dedi: Dediğim monitörü alın bence,kendimde kullanıyorum ve ghosting aşırı az var hiç belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam birşey soracağım monitörün tepki süresi ghosting e etki eder mi?
neqetria dedi: Dediğim monitörü alın bence,kendimde kullanıyorum ve ghosting aşırı az var hiç belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam birşey soracağım monitörün tepki süresi ghosting e etki eder mi?
LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #15 neqetria dedi: Dediğim monitörü alın bence,kendimde kullanıyorum ve ghosting aşırı az var hiç belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yuseklik ayari falan olan monitor ariyorum IPS oneriniz varmi?
neqetria dedi: Dediğim monitörü alın bence,kendimde kullanıyorum ve ghosting aşırı az var hiç belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yuseklik ayari falan olan monitor ariyorum IPS oneriniz varmi?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Ocak 2023 #16 Merdo34 dedi: Hocam birşey soracağım monitörün tepki süresi ghosting e etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Edebilir diye tahmini ediyorum hocam. LindaR35 dedi: Hocam yuseklik ayari falan olan monitor ariyorum IPS oneriniz varmi? Genişletmek için tıkla... Söylediğim LG monitörde pivot yok ama güzeldir,illa pivot olsun diyorsanız yukarıda atılan Dell monitöre bakın.
Merdo34 dedi: Hocam birşey soracağım monitörün tepki süresi ghosting e etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Edebilir diye tahmini ediyorum hocam. LindaR35 dedi: Hocam yuseklik ayari falan olan monitor ariyorum IPS oneriniz varmi? Genişletmek için tıkla... Söylediğim LG monitörde pivot yok ama güzeldir,illa pivot olsun diyorsanız yukarıda atılan Dell monitöre bakın.
LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #17 qRowLing dedi: Yeni aldım İtopya mağazasından 1 haftadır kullanıyorum ghosting sorunu yok ölü piksel de çıkmadı çok memnunum ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Hocam 27 inc de piksellesme oluyormu 1080 p de?
qRowLing dedi: Yeni aldım İtopya mağazasından 1 haftadır kullanıyorum ghosting sorunu yok ölü piksel de çıkmadı çok memnunum ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Hocam 27 inc de piksellesme oluyormu 1080 p de?
T tarikcehiz Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 14 Ocak 2023 #18 LindaR35 dedi: Hocam yuseklik ayari falan olan monitor ariyorum IPS oneriniz varmi? Genişletmek için tıkla... Dell g2422hs monitöre bakabilirsiniz
LindaR35 dedi: Hocam yuseklik ayari falan olan monitor ariyorum IPS oneriniz varmi? Genişletmek için tıkla... Dell g2422hs monitöre bakabilirsiniz
LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #19 neqetria dedi: Edebilir diye tahmini ediyorum hocam. Söylediğim LG monitörde pivot yok ama güzeldir,illa pivot olsun diyorsanız yukarıda atılan Dell monitöre bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam illa pivot olsun demiyorum benim isime yaramaz pivot. Sadece o kadar para veriyorum en azindan saga sola, yukseklik ayari olsun isterim ondan
neqetria dedi: Edebilir diye tahmini ediyorum hocam. Söylediğim LG monitörde pivot yok ama güzeldir,illa pivot olsun diyorsanız yukarıda atılan Dell monitöre bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam illa pivot olsun demiyorum benim isime yaramaz pivot. Sadece o kadar para veriyorum en azindan saga sola, yukseklik ayari olsun isterim ondan
T tarikcehiz Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 14 Ocak 2023 #20 LindaR35 dedi: Hocam illa pivot olsun demiyorum benim isime yaramaz pivot. Sadece o kadar para veriyorum en azindan saga sola, yukseklik ayari olsun isterim ondan. Genişletmek için tıkla... Dell marka monitörde yükseklik ayarı var fakat sağa-sola döndürme özelliği yok.
LindaR35 dedi: Hocam illa pivot olsun demiyorum benim isime yaramaz pivot. Sadece o kadar para veriyorum en azindan saga sola, yukseklik ayari olsun isterim ondan. Genişletmek için tıkla... Dell marka monitörde yükseklik ayarı var fakat sağa-sola döndürme özelliği yok.