4500 mAh batarya 120Hz'e dayanır mı?

ArizonaLizard91

Picopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy A52s düşünüyorum. 120Hz ekranla, telefonu çok sık kullanmayacak şekilde 3 gün çıkarır mı? Oyun, YouTube vs çok kullanılmıyor, arada haber okuma vs yapılıyor telefonda.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE 2 gün dayanıyor oyunsuz ortalama bir kullanım ile. Hiçbir şey kısılmadı her şey açık fullde, 120 Hz dahil. Zorlanırsa 3 gün çıkarır diye düşünüyorum.
4500 mAh, Snapdragon 865 işlemci.

A70 kullanıyorum, 1080p 60 Hz ile her gün şarj ediyorum. Telefonu çok az kullanırsam 2 gün gider. Anlatabilmişimdir umarım, eskilerdeki gibi bataryalar saatlerce gitmiyor.
Kullanım için bilgiyi yazayım.
13.5 saatte 6.5 saat ekran süresi ve şarj şu an 46. Bluetooth-Wifi(yoksa mobil veri) hep açık ve arada bt kulaklık ile dizi izlendi.

Son düzenleme:
@ArizonaLizard91 A72 kullanıyorum. 90Hz 5000 mAh pil var. Ortalama ekran sürem 7 saat ve üzeri. 2 gün gidiyor pil. Düşündüğünüz cihazın da pili 2 gün gider diye düşünüyorum fakat 3 gün zor biraz. Çok az kullanmanız lazım telefonu.

Samsung Galaxy A52s düşünüyorum. 120Hz ekranla, telefonu çok sık kullanmayacak şekilde 3 gün çıkarır mı? Oyun, YouTube vs çok kullanılmıyor, arada haber okuma vs yapılıyor telefonda.

2 gün gider. Gerisi gelir mi bilmem.

A32 kullanıyorum şarjım ortalama 2 gün gidiyor ama gün içinde işe giderken-gelirken müzik ve ara sıra sosyal medya uygulaması kullanıyorum. Ek olarak ekranı 60 HZ yapma seçeneği var en azından A32'de.

Realme 7 5000MAH pil ile.
90Hz ekranda 8 saat ekran süresi kadar dayanıyor bence sizinki yeterli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı