UNLOST ECO v2 - inventus Unlost beğenerek izlendiğim bir yayıncı,Maksimum bu fiyata çıkıp dediğiniz gibi 2. el monitör alabilirim.
Sizce bu sistem nasıl?
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.
www.gaming.gen.tr
Ayrı ayrı sitelerden toplayabilirim derseniz daha iyi bir sistem önerebilirim.
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.
www.gaming.gen.tr
Ayrı ayrı sitelerden toplayabilirim derseniz daha iyi bir sistem önerebilirim.
Ayrı ayrı sitelerden toplamaya hiç gerek yok doğrusu üşenmiyor değilim .
"Gaming.gen.tr" adlı siteyi ilk defa duyuyorum güvenilirliği hakkında hiçbir bilgim yok.
Ayrı ayrı sitelerden toplamaya hiç gerek yok doğrusu üşenmiyor değilim .
"Gaming.gen.tr" adlı siteyi ilk defa duyuyorum güvenilirliği hakkında hiçbir bilgim yok.
Site güvenli, Türkiye'nin ünlü teknoloji kanallarıyla iş birliği yapmışlığı var. Yeni bir site.
Ayrı ayrı sitelerden toplarsanız kasa ve anakart daha iyi olur.
Sistemlerin fiyatları ve stokları 1 haftada bile değişebiliyor. Siz kış ayında alacağınız sistemin konusunu şimdi açıyorsunuz. Alacağınız zaman konusunu açmanız gerek çünkü bizim burada önereceğimiz sistemler 1 aya bile alınmayacak duruma gelebiliyor. O zamanlarda 10100F + H410M-K + RX 570/1650S bir sistem toplanabileceğini düşünüyorum.