infernalseth
Megapat
Daha fazla
TN panellerin goruntu kalitesi cok kotu. O fiyata daha iyi monitorler var.Casper Excalibur 27'' 144 Hz ürününü geçen hafta aldım. Bu forumda artık çok sorun yaşandığından mı nedir baya önerilmeyen bir model. TN panel vs. olduğu için galiba ama amaca hizmet etmesi bence gayet yeterli bir kriter. Neyseki bir sorun çıkmadı. Uygun fiyatıyla beni cezbetmişti. Tavsiye ederim bende.
Led Monitör Fiyatları ve Modelleri
Casper Led Monitör fiyat ve modelleri Teknosa'da! Casper Led Monitör en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa.com'da!www.teknosa.com
Bunu gözden kaçırmışım400 daha aşıp G27Q al.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam ben kullanıcı olarak yorumumu yaptım sadece. Sizleri yanlış anlamıyorum tabi ama fiyat açısından daha iyileri varsa önerin. Ben kullanan birisi olarak söyledim memnuniyetimi. Tam olarak da bu oluyor daha iyisi var diyorsanız altına linkini bırakın. Sizlerde beni yanlış anlamayın.TN panellerin goruntu kalitesi cok kotu. O fiyata daha iyi monitorler var.
Evet o monitör çok iyiye benziyor. Trendyol 6k'ya satıyor aynısını, orada daha ucuzmuş. Ayrıntılı incelemesi aşağıdaki sayfada.Bunu gözden kaçırmışımbütçemi biraz daha zorlayıp bunu tercih edeceğim sanırım.
Satıcıya dikkat ederek alın derim. İade ve değişim süreçleri sancılı olan bir firmadır kendisi. Araştırabilirsiniz.Bunu gözden kaçırmışımbütçemi biraz daha zorlayıp bunu tercih edeceğim sanırım.