Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 6 Mart 2023 #11 Amortentia dedi: Aldığım kişinin genel kullanımı, oyun ve film amaçlı hocam. Lakin 1080p için 27" alacağımı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlar oynuyorsa kesinlikle 27 inç alma. Daha basit oyunlar ve film için 27 inç daha uygundur.
Amortentia dedi: Aldığım kişinin genel kullanımı, oyun ve film amaçlı hocam. Lakin 1080p için 27" alacağımı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlar oynuyorsa kesinlikle 27 inç alma. Daha basit oyunlar ve film için 27 inç daha uygundur.
Amortentia Megapat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #12 SHYAH dedi: O bütçeye g2422hs ve Lenovo dışında çok kaliteli panel yok. Artarsa seçenekler de artar. Genişletmek için tıkla... Şu an Omen modeli ve Dell modeli arasında kaldım hocam. Quitahditale dedi: Rekabetçi oyunlar oynuyorsa kesinlikle 27 inç alma. Daha basit oyunlar ve film için 27 inç daha uygundur. Genişletmek için tıkla... Genel kullanım bile olsa 2K harici 27" üstüne çıkmam hocam şimdilik.
SHYAH dedi: O bütçeye g2422hs ve Lenovo dışında çok kaliteli panel yok. Artarsa seçenekler de artar. Genişletmek için tıkla... Şu an Omen modeli ve Dell modeli arasında kaldım hocam. Quitahditale dedi: Rekabetçi oyunlar oynuyorsa kesinlikle 27 inç alma. Daha basit oyunlar ve film için 27 inç daha uygundur. Genişletmek için tıkla... Genel kullanım bile olsa 2K harici 27" üstüne çıkmam hocam şimdilik.
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #13 Quitahditale dedi: 24 inç 1080p için sınır. Sonrasında görüntü bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz her monitör için geçerli değil görme fırsatımda olmuştu lütfen kulaktan duyma bilgiler vermeyelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Quitahditale dedi: 24 inç 1080p için sınır. Sonrasında görüntü bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz her monitör için geçerli değil görme fırsatımda olmuştu lütfen kulaktan duyma bilgiler vermeyelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et