4500 TL APU toplama

kaanyrdgl

Hectopat
Merhabalar şuan ki bilgisayarımı satıp Ryzen 5'li 16 GB ramli birşey toplamak istiyorum bütçem maksimum 4900 kendi bilgisayarımı satıp üstüne eklemeyi düşünüyorum. Bilgisayar Toplama olarak pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
NOT : Monitör Kulaklık mouse vs. dahili olmadan sadece kasa istiyorum.

Şu anki sistemin RX 560 ve 1200 AF ise boşuna sistemi değiştirmene gerek yok. RX 560 ile, şu anki güncel APU'lardan daha fazla FPS alırsın. RAM'ini yükseltebilirsin, SSD alabilirsin.
Evet ama şikayetçiyim GPU'm çok dalgalanıyor açtığım başka konulara bakarak detaylara bakabilirsin.

Bence şu anki sistemin gayet iyi işlemcini Ryzen 3600X RAM'lerine bir 8 GB daha RAM takabilirsin.
480 GB SSD alabilirsin. HDD'ler günümüz için çok yavaş. Ekran kartında gayet iyi.

Bence şu anki sistemin gayet iyi işlemcini Ryzen 3600X RAM'lerine bir 8 GB daha RAM takabilirsin.
480 GB SSD alabilirsin. HDD'ler günümüz için çok yavaş. Ekran kartında gayet iyi.
Hocam açtığım diğer konulara göz atarsan neden satmak istediğimi anlayabilirsiniz. GPU'm çok fazla dalgalanıyor.

Öncelikle yanıtın için teşekkürler önerebileceğin bir kit var mı veyahut da şua nki ramime uyumlu bir şey alabilir miyim?
Ramim :Geil 8GB 3000MHz Orion Red DDR4 PC Ram (GAOR48GB3000C16ASC) | Teknobiyotik

Elindekini satıp 2x8 GB kit alabilirsin veya elindeki en yakın yine 3000Mhz ve CL16 Geil markalı bu RAM var. Bana göre %99 uyumlu çalışır tercih senin. 2x8 GB alırım diyorsan Gaming Gecesi indirimlerini bekleyebilirsin.

Elindekini satıp 2x8 GB kit alabilirsin veya elindeki en yakın yine 3000Mhz ve CL16 Geil markalı bu RAM var. Bana göre %99 uyumlu çalışır tercih senin. 2x8 GB alırım diyorsan Gaming Gecesi indirimlerini bekleyebilirsin.

Hocam kusura bakmayın yazdığınızı görmedim teşekkürler tavsiyeniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı