4500 TL bandına monitör önerisi

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sıfır kapalı kutu AOC 24G4X 3800 TL

Rampage Crimson var 180 hz IPS 4200 TL

Wiew Sonic VX2479 4350 TL

Asus Tuf VG249Q3A 4700 TL

ASUS dışı dediğim tüm markalar stabil ama o dünden bugüne 100 tl arttı dahada artar gibi geliyor. İstediğim Asus ama her geçen gün artıyor. Ben pazartesi ya da salı günü alacağım o zaman fiyatı ne olur belirsiz. Harici bir hapörlörün zaten var ama kablo kirliliğine yol açtığından dolayıda bi AOC alayım diyorum ama içim el vermiyor. Diğer markalarıda alternatif koydum yane alacağımdan değil. Ekran kartıyla monitör lazım bana şimdilik, her şeyi topladım bu ikisi kaldı. Siz kendinizi benim yerime koydanız ne yapardınız?

Konuyu takipteyim hocam bende monitör alacağım bu fiyat aralığında.

Merhaba arkadaşlar,

Sıfır kapalı kutu AOC 24G4X 3800 TL

Rampage Crimson var 180 hz IPS 4200 TL

Wiew Sonic VX2479 4350 TL

Asus Tuf VG249Q3A 4700 TL

ASUS dışı dediğim tüm markalar stabil ama o dünden bugüne 100 tl arttı dahada artar gibi geliyor. İstediğim Asus ama her geçen gün artıyor. Ben pazartesi ya da salı günü alacağım o zaman fiyatı ne olur belirsiz. Harici bir hapörlörün zaten var ama kablo kirliliğine yol açtığından dolayıda bi AOC alayım diyorum ama içim el vermiyor. Diğer markalarıda alternatif koydum yane alacağımdan değil. Ekran kartıyla monitör lazım bana şimdilik, her şeyi topladım bu ikisi kaldı. Siz kendinizi benim yerime koydanız ne yapardınız?

Bende bu bütçede monitör arıyordum bunu aldım daha iyisi yok gibi şimdilik.
Stokta 20 adet kaldı diyo yine zamı bindirirler ben alana kadar. 2-3 güne yer zamı. 4000'e taş gibi monitörler buluyordum. Şimdi aldı başını gitti hepsi. 31 aralıkta fiyatlar sabitti, 1 ocakta koydular zamı. Hapörlör olmasından dolayı hemde 900 TL daha ucuz olmasından dolayı AOC almak istiyorum ama gönlüm git ASUS al diyor kararsızlıktan deli oldum valla.

Biraz araştırdum. Aocta ölü piksel sorunuyla karşılaşanlar falan varmış. Asusta ne ghosting, ne ışık süzmesi ne de ölü pixel kroniği yok nasipse haftaya alacağım. Hem içimede sinen şeyi almış olurum unarım zam yemez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı