4500 TL bandında klavye önerisi

Bütçe
4500
Hocam kriterlerin neler, oyun mu oynayacaksın, yazı mı yazacaksın, hangi boyut istiyorsun, sesi nasıl olsun. Manyetik mi olsun mekanik mi, bunları cevaplaman lazım yoksa yanlış öneri alıp durursun.
Oyun-yazı fark etmez, iki şeyi de çok yapıyorum. Boyut olarak %75 - %80 tarzı bir şey güzel olur. Ses konusunda minimal sesli olursa daha güzel olur. Mekanik-manyetik fark etmez, manyetik klavyenin getirdiği avantajı kullanmıyorum.

Hocam peki illa 4K mı olması gerekiyor ona göre bakacağım, 2.5 3K bandında klavyeler fazlasıyla işini görür.

Hocam peki illa 4K mı olması gerekiyor ona göre bakacağım, 2.5 3K bandında klavyeler fazlasıyla işini görür.
Hayır tabi ki, fiyatları bilmediğim için elimde olan paraya baktım; maksimum 4K çıkıyor

Hayır tabii ki, fiyatları bilmediğim için elimde olan paraya baktım; maksimum 4K çıkıyor.

Bak bir hoşuna gidecek mi? MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-14)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır tabi ki, fiyatları bilmediğim için elimde olan paraya baktım; maksimum 4K çıkıyor

Hocam eklediğim sitelerde tonla çeşit klavye var. Hepsi birbirine yakın kalitede ürünlerdir, çok fazla seçenek olduğu için tek tek link bırakmadım ama sormak istediğin bir şey olursa bir tanesini gösterip sorabilirsin.

Benim tavsiyem en f/p olarak G75 pro olur. Hem fiyat açısından uygun hem de 2.5-3k bandındaki klavyelere denk seviyede.

Alttaki konuda kampanyaları nasıl kullanacağını anlattım, onları yaparsan 1850 TL gibi bir fiyata gelecek, tabi illa bu modeli almana gerek yok, diğer modeller de gayet iyidir ama en F/P bu olabilir.

Hocam bu G75'de custom keycap kullnamak istesem, nelere dikkat etmem gerekecek alırken ? Herhalde her keycap her klavyeye uymuyordur...

Hocam bu G75'de custom keycap kullnamak istesem, nelere dikkat etmem gerekecek alırken ? Herhalde her keycap her klavyeye uymuyordur...
Uyar hocam uyar. Keycaplerde daha çok düzene uygun keycaps alsanız yeterli olur genelde.

ISO ve ANSI olmak üzere iki farklı düzen var, ikisinin farkını en kolay enter tuşundan anlatabilirim.
ANSI düzen yarım enter kullanırken ISO düzen büyük enter kullanıyor. Bazı keycaps setlerinde iki düzene de uygun olması için yanında ekstra tuşlar bulunuyor ama bazıları tek düzene uygun olarak yapılıyor. Alırken ona dikkat etsen yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…