4500 TL Bilgisayar mühendisliği için MacBook?

Ekstra RAM performasta fazla bi artış yapmaz. Yinede almak istersen uyumluluğuna dikkat et.
Mümkünse diğerinin aynısı olsun . DDR3 800MHz Samsung çipli.
Performs için işlemciyi mi degistirmek gerek illa? Aynen bende aynı seri numarasından almayi düşünüyorum.

Dizüstüler işlemci değiştirmek pek sık yapılan birşey değil . Zaten piyasada kolay bulamazsın. Ayrıca mevcut işlemcin fena değil. Ram i yükselterek veya yükseltmeden seni 4 yıl götürür.

Dizüstüler işlemci değiştirmek pek sık yapılan birşey değil . Zaten piyasada kolay bulamazsın. Ayrıca mevcut işlemcin fena değil. Ram i yükselterek veya yükseltmeden seni 4 yıl götürür.
Yok ya zaten işlemci değiştirmektense yenisini alırız laptop un programı kasma durumu olursa RAM i arttırsam bir nebze çözüm olur mu sonuçta tabi ki RAM arttırarak işlemciyi geliştiremeyiz ama hafıza sorunu çözülür belki?

AMD ekran kartı da bu.

GPU muhtemelen AMD 7670M . Eğer ders içinse fazlasıyla yeterli olur. Oyun içinse idare eder.

GPU muhtemelen AMD 7670M . Eğer ders içinse fazlasıyla yeterli olur. Oyun içinse idare eder.
yani 4 sene bu laptop güzel şekilde götürür mü ders konusunda ve ben RAM in aynısını bulamadım ve 4 RAM takmayı tavsiye eder misiniz?

Oyun oynamazsan sıkıntı yok. Ufak tefek veya biraz eski oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.
4 GB RAM de seni idare eder.

Eğer format konusunda bilgin varsa üni ye taze bir başlangıç yapmanı öneririm
Sistemin W10 için yeterli sayılır mesela

Eğer format konusunda bilgin varsa üni ye taze bir başlangıç yapmanı öneririm
Sistemin W10 için yeterli sayılır mesela
W10 çıktığında zaten yükseltip sıfırladım ama ufak tefek 1 2 oyun var o kadar

W10 çıktığında zaten yükseltip sıfırladım ama ufak tefek 1 2 oyun var o kadar
Macbook'un tasarımı ve işletim sistemi çok hoşuna gittiyse alabilirsin. Bunun dışında sadece Macbook'um olsun diye alıyorsan boşuna o kadar para verme. Piyasada uygun fiyata genel anlamda çoğu ihtiyacı karşılayabilecek bilgisayarlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…