4500 TL bilgisayar toplama

Bütçe
4599

irreproachable

Hectopat
Daha fazla  

Almayı düşündüğüm bilgisayarın bana göre alınabilir olma nedenleri;
500 GB SSD şart video ve oyunlar için.
Yenilenmiş ASUS TUF serisi ile sağlam ve kaliteli bir GPU.
A320 anakart var ama bu benim için problem değil M.2 almayacağım ve OC kesinlikle yapmayacağım.
Kasa ve PSU olarak Corsair markası tercih edilmiş gerçekten kaliteli bir bilgisayar diye düşünüyorum.
Oynamayı düşündüğüm oyunlar: FPS oyunları ağırlıklı.

İnternetten tek tek maalesef toplayamayacagım çünkü ne kadar sistem bilgim olsa da toplama bilgim maalesef yok.
Bir de mağazası olan bir yerden almayı düşünüyoruz. ( İstanbul )

Daha uygun 1650 Super'lerde fan stop ozelliği gormediğimden onları pek dusunmuyorum ömürlerinin azaltıyor deniliyor bir de sessizlik de önemli.

4599 TL veya daha uygun 500 GB SSD 1650 Super'li sistemler varsa lütfen yorumlara yazınız ( GameGaraj dışında )

Almayı düşündüğüm bilgisayarın bana göre alınabilir olma nedenleri;
500 GB SSD şart video ve oyunlar için.
Yenilenmiş ASUS TUF serisi ile sağlam ve kaliteli bir GPU.
A320 anakart var ama bu benim için problem değil M.2 almayacağım ve OC kesinlikle yapmayacağım.
Kasa ve PSU olarak Corsair markası tercih edilmiş gerçekten kaliteli bir bilgisayar diye düşünüyorum.
Oynamayı düşündüğüm oyunlar: FPS oyunları ağırlıklı.

İnternetten tek tek maalesef toplayamayacagım çünkü ne kadar sistem bilgim olsa da toplama bilgim maalesef yok.
Bir de mağazası olan bir yerden almayı düşünüyoruz. ( İstanbul )

Daha uygun 1650 Super'lerde fan stop ozelliği gormediğimden onları pek dusunmuyorum ömürlerinin azaltıyor deniliyor bir de sessizlik de önemli.

4599 TL veya daha uygun 500 GB SSD 1650 Super'li sistemler varsa lütfen yorumlara yazınız ( GameGaraj dışında )
Attığınız sistem alınır ama ileride bir 8 GB daha RAM alınız. (Aynı model olmalı.)

SSD'yi 480 GB seçin. 4318 TL oluyor. 8 gb ram de ekleyebilirsiniz bütçenizin altında oluyor bu haliyle.

Attığınız sistem alınır ama ileride bir 8 GB daha RAM alınız. (Aynı model olmalı.)

Onu zaten kesinlikle yapacagım 1 veya 2 ay sonra.

SSD'yi 480 GB seçin.

Maalesef GameGaraj'dan almayacağım. Bu tamamen sahsı bir olay. Onceki alişverişimizde hiç memnun kalmadık. Ondan kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı