4500 TL Bütçeli Monitör Dahil RX 480 Sistem

Zaten 144hz o oyunlar için var. Yani gtx 1070 alsanda 1080 alsanda ağır oyunlarda 144hz ye çıkamıyorsun kart yeterli fps den sonra tam gücünü kullanmıyor.

Dostlar önerileriniz var mı? Yoksa pazartesi günü bu parçaları sipariş ediyorum.

Rx 480 alıp, FreeSync destekleyen 75 Hz veya üstü bir monitör almanı tavsiye ederim. Görüntü donması Ghost yırtılmalar en aza indirmiş olacaksın. Bir kaç ince ayarla da yüksek ayarla da 80-90 FPS görerek güzel akıcı oyunlar oynayabilirsin.

bu cümlenize katılmıyorum monitör hızlı eskiyen bir parça değil yeni alınacak ise parasının yettiği en üst seviyedeki teknolojik monitörü almasını tavsiye ederim bu monitör ile bir aldığınız kart tarih olacak üzerine belki 2 belki 3 kart alınacak monitörler en zor değişen donanımlar hangimiz 3-4 tane monitör değiştirmiştirki ama ekran kartlarını 2. senede elden çıkarmaya bakıyoruz
sürekli güncelleme geliyor lakin 75 hz freesync monitörlerin desteklediği aralık çok azdı amd nin sitesinden değerleri kontrol etmelisiniz 2 ay oldu bende en son bakalı yenilik geldimi bilmiyorum ama ben baktığımda yanlış hatırlamıyor isem 40-75 arası idi desteklediği fps 144 hz lerde 20-144 idi

Son düzenleme:
Evet. Siparişi verdim arkadaşlar. Monitör hariç aldıklarım;

İ7 6700K işlemci
RX 480 NITRO+ 4GB SAPPHIRE Ekran kartı
2x8 GB Kingston HyperX Fury 2666 MHZ. Bellek
Dark Sub-Zero Kasa 750W Hi-Level +80 Bronze Güç kaynağı
MSI Z170A Gaming Pro Carbon Anakart

Kardeş i7 6700k dan stok soğutucu çıkmıyor.

Kardeş i7 6700k dan stok soğutucu çıkmıyor.

Dostum eski yorumları okumanı tavsiye ederim. Soğutucum var...

Dostlar konuyu alındı olarak nasıl düzenleyeceğim?

Ha de hayırlı uğurlu olsun.Monitörü almamışsın sanırsam para biriktiriyorsun.
ssd sipariş listende göremedim bir önceki sisteminde var mıydı,yoksa şayet sistemine ilk önce alman gereken donanımlardan biri ssd olsun ikinci donanımında soğutma olsun haswell 4790k işlemcide stok çok büyük bir problem skylake işlemcide de problem olma olasılığı çok yüksek ısıların çok yüksek çıkar ise undervolting araştırıp yapmanı tavsiye ederim stok soğutucu ile yaza kadar serin bir ortam sağlarsın işlemcine.Yazada güzel bir soğutucu takarsın tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…