Doom, overwatch, CS GO LOL gibi oyunlar dışında 144hz seviyesine çıkabilecek bir kart değil RX 480. Bu sebeple yağ gibi akan 60-75fps aralığında bir oyun deneyimi için FreeSync tercih edilmeli diye düşünüyorum. 144hz için GTX 1070 gerekiyor en az..
Zaten 144hz o oyunlar için var. Yani gtx 1070 alsanda 1080 alsanda ağır oyunlarda 144hz ye çıkamıyorsun kart yeterli fps den sonra tam gücünü kullanmıyor.
Rx 480 alıp, FreeSync destekleyen 75 Hz veya üstü bir monitör almanı tavsiye ederim. Görüntü donması Ghost yırtılmalar en aza indirmiş olacaksın. Bir kaç ince ayarla da yüksek ayarla da 80-90 FPS görerek güzel akıcı oyunlar oynayabilirsin.
Doom, overwatch, CS GO LOL gibi oyunlar dışında 144hz seviyesine çıkabilecek bir kart değil RX 480. Bu sebeple yağ gibi akan 60-75fps aralığında bir oyun deneyimi için FreeSync tercih edilmeli diye düşünüyorum. 144hz için GTX 1070 gerekiyor en az..
bu cümlenize katılmıyorum monitör hızlı eskiyen bir parça değil yeni alınacak ise parasının yettiği en üst seviyedeki teknolojik monitörü almasını tavsiye ederim bu monitör ile bir aldığınız kart tarih olacak üzerine belki 2 belki 3 kart alınacak monitörler en zor değişen donanımlar hangimiz 3-4 tane monitör değiştirmiştirki ama ekran kartlarını 2. senede elden çıkarmaya bakıyoruz
sürekli güncelleme geliyor lakin 75 hz freesync monitörlerin desteklediği aralık çok azdı amd nin sitesinden değerleri kontrol etmelisiniz 2 ay oldu bende en son bakalı yenilik geldimi bilmiyorum ama ben baktığımda yanlış hatırlamıyor isem 40-75 arası idi desteklediği fps 144 hz lerde 20-144 idi
Ha de hayırlı uğurlu olsun.Monitörü almamışsın sanırsam para biriktiriyorsun.
ssd sipariş listende göremedim bir önceki sisteminde var mıydı,yoksa şayet sistemine ilk önce alman gereken donanımlardan biri ssd olsun ikinci donanımında soğutma olsun haswell 4790k işlemcide stok çok büyük bir problem skylake işlemcide de problem olma olasılığı çok yüksek ısıların çok yüksek çıkar ise undervolting araştırıp yapmanı tavsiye ederim stok soğutucu ile yaza kadar serin bir ortam sağlarsın işlemcine.Yazada güzel bir soğutucu takarsın tadından yenmez.