P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 20 Ağustos 2024 #11 jasonoleragg dedi: Lenovo renk konusunda daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kaynaginiz var mi? Ben de görmek isterim farkı.
jasonoleragg dedi: Lenovo renk konusunda daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kaynaginiz var mi? Ben de görmek isterim farkı.
A Anotech Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #12 jasonoleragg dedi: AOC olanın 6+2 bit (sanal) renk derinliği var ama Lenovo olanda 8 bit gerçek var. Lenovo alın kendim de kullanıyorum. Hatta ben de bunların arasında kalmıştım bunu aldım çok da memnunum. Genişletmek için tıkla... Peki AOC'ta iyi olup ta Lenovo da iyi olmayan özellik nedir yani arkadaşlar ne için parlaklık harici AOC dediler.
jasonoleragg dedi: AOC olanın 6+2 bit (sanal) renk derinliği var ama Lenovo olanda 8 bit gerçek var. Lenovo alın kendim de kullanıyorum. Hatta ben de bunların arasında kalmıştım bunu aldım çok da memnunum. Genişletmek için tıkla... Peki AOC'ta iyi olup ta Lenovo da iyi olmayan özellik nedir yani arkadaşlar ne için parlaklık harici AOC dediler.