4500 TL civarı sistem önerisi

Makaleler
1
Herkese merhaba,
Yakın zamanda 4500 TL civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Aklımdakiler şunlar:
  • Ryzen 5 1600 12NM.
  • B450 GAMING Plus Max.
  • GTX 1660S Gaming X.
  • Corsair Vengeance 3000MHz 16 GB 8x2 RAM.
  • NZXT noctis 450.
  • PSU olarak bir şeyler bulurum indirimle.
Tam olarak 4500 TL etmiyor ancak indirimlerle 4500 TL civarına getirmeyi planlıyorum. Bir de yanına 144 Hertz 1 milisaniye monitör alacağım. Monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce sistem nasıl olmuş dengelimi darboğaz yaşar mıyım? Yaşamayacağını umuyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Sistem güzel ancak kasa elbette kişisel tercih ama benim hoşuma gitmedi :)

P400A ve MB511'e göz atmanısı öneririm. Ayrıca PSU olarak; Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı Sistem için fazla ama önerildiğini çok gördüm. İşlemciniz, anakart, RAM seçimi, 1660S Gaming X vs. güzel seçimler.

Hiç zor olmayacak şekilde all core 4.2GHz yaparak çok uzun süre yeterli hale getirebilirsiniz işlemcinizi. Ben de inşallah ay sonuna doğru almayı planlıyorum.

Sistem güzel ancak kasa elbette kişisel tercih ama benim hoşuma gitmedi :)

P400A ve MB511'e göz atmanısı öneririm. Ayrıca PSU olarak; Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı Sistem için fazla ama önerildiğini çok gördüm. İşlemciniz, anakart, RAM seçimi, 1660S Gaming X vs. güzel seçimler.

Hiç zor olmayacak şekilde all core 4.2GHz yaparak çok uzun süre yeterli hale getirebilirsiniz işlemcinizi. Ben de inşallah ay sonuna doğru almayı planlıyorum.
Kasa zaten artık mağazalarda vs. yok, bu yüzden ikinci el alacağım. 4 fanı var ve önü yarı mesh diyebilirz. Aynı zamanda üst tarafta öyle. Ben bütçem kısıtlı olduğu için bu kasayı seçtim. 270tl'ye alacağım inşallah. İşlemci OC için seneye Arctic Freezer 34 eSports DUO alacağım. Size de şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı