4500 TL CS:GO için Sistem tavsiyesi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yazın almayı planladığım 6.000 ₺ bandında sistemi doların fahiş seviyede yükselmesi sebebi ile bu hafta içinde almayı planlıyorum. Tabii ki bütçemde haziran ayı olmadığı için 4.500 ₺ bandında. Amacım CS:GO 250+ FPS almak.
Şöyle bir sistem gördüm.
Tek tek toplamaktansa sinerji Teknobiyotik gibi güvenilir. Tek bir site üzerinden toplamak istiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Yaz ayını beklemeli miyim? Yoksa bütçeden feragat edip böyle bir sistem mi alayım? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer alacaksanız;
Anakartı S2H ile
SSD' yi A400 ile
PSU' yu KCAS Plus ile
Kasayı da N10 Pro ile değiştirip alabilirsiniz.

@Skairipa Selam Bütçem maksimum 4.832 ediyor. CS:GO daki bıçağımı satıp bu hafta almak istiyorum ama kasayı alamıyorum sizce mevcut kasa bana yeter mi ? Önerileriniz hepsini uyguladım sadece kasayı alamadım.

Bu hazır sisteme çok ısınamadım, bu işlemci yerine r5 3600 daha iyi oyun performansı sağlayacaktır, ayrıca adata su630 ve su650 modelleri kronik sorunlu ssd leri almayınız. Güç kaynağı ge kasada pek iyi değil.

Teknobiyotik sinerji gibi sitelerden 4.500-4.800 civarı sistem toplayabilir misiniz ? Ben beceremiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…