Logo tasarımı ile uğraşmaktayım, kullandığım programlar Adobe Illustrator ve Photoshop. Cebimde logolardan kazandığım 4500 tl param var. Ekran kartını şimdi değil de önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum. Ben kafama göre bir sistem topladım ve yarın almayı planlıyorum ;
İnternete kabloyla bağlanma şansım yok, bu anakartı üzerinde hazır wi-fi kartı ve anteni olduğu için seçtim.
Sistemimle ilgili birkaç sorum olacak;
1- Kullandığım programlar dikkate alındığında işlemciyi 4770K yapsam boşuna mı para vermiş olurum ?
2- Seçtiğim kasa nasıldır başka önerdiğiniz bir kasa var mı ?
3- Seçmiş olduğum soğutucu yerine, VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - WATER 3.0 PRO SIVI SO soğutucusunu almak aklımdan geçiyor kasa içinde daha az yer kaplaması benim için bir artı siz ne dersiniz ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Desteğiniz için çok teşekkürler, ekran kartını şimdi almayı düşünmüyorum 1-2 ay sonra alacağım. Beylikdüzünde oturuyorum inşallah önerdiğiniz anakartı bizim buralarda bulurum, tekrar teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -
Bir sorum daha olacak önerdiğiniz anakartı bulamazsam kendi seçtiğim anakartı mı alayım ?
Yalnız Adobe Photoshop, İllustrator gibi programlar bilgisayarı bir yere kadar yorar. Yani deseydin ki 3D Max, Solidworks gibi ağır programlar anlarım. Fakat dediğim gibi bunlar anca bir yere kadar. Öncelikle sen renderlerini alırken neyin üzerinden alıyorsun onu öğren.
Yalnız Adobe Photoshop, İllustrator gibi programlar bilgisayarı bi yere kadar yorar. Yani deseydinki 3D Max, Solidworks gibi ağır programlar anlarım. Fakat dediğim gibi bunlar anca bi yere kadar. Öncelikle sen renderlerini alırken neyin üzerinden alıyorsun onu öğren.
Öncelikle render kelimesini açıklığa kavuşturayım, render dediğim hani şu yapana kadar cebelleştiğin video, logo, çizim ya da her neyse onun çıkış alınanki sürecine deniyor. Yani sonuçta arkadaş render alacak. Fakat Photoshopta yapılan bir logonun renderi kaç saniye sürer orası ayrı konu
Ben logo tasarımını Illustrator ile yapıp Photoshop ile Mock-up yaparak logo sunumlarını yapıyorum. Ekran kartı olarak aklımda Asus 780ti Directcu2 var onu da çıktığı zaman almayı düşünüyorum.