S SlimeDont Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2016 #1 Kendi imkanlarımla bir sistem topladım. Fakat bileşenler birbirine uygun mu ? Örnek olarak ; Ramler anakartta sıkıntı yaratır mı ? Veya işlemci anakartta sıkıntı yaratır mı ? Ekran kartı sisteme iyi gitmiş mi ? Vs. gibi sorular var aklımda... Kısacası topladığım bileşenler darboğaz ya da ani fps düşüklüğü yaşatır mı ?
Kendi imkanlarımla bir sistem topladım. Fakat bileşenler birbirine uygun mu ? Örnek olarak ; Ramler anakartta sıkıntı yaratır mı ? Veya işlemci anakartta sıkıntı yaratır mı ? Ekran kartı sisteme iyi gitmiş mi ? Vs. gibi sorular var aklımda... Kısacası topladığım bileşenler darboğaz ya da ani fps düşüklüğü yaşatır mı ?
A atalar95 Hectopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #2 öncelikle entry ve nick uyumu iyi soruna gelecek olursak ben yeni i5 6500 sistem topladım. sistem iyi ama imkanın varsa işlemcini i5 6600k al yoksa buda olabilir.
öncelikle entry ve nick uyumu iyi soruna gelecek olursak ben yeni i5 6500 sistem topladım. sistem iyi ama imkanın varsa işlemcini i5 6600k al yoksa buda olabilir.
Dhrime Hectopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #3 @Silinen üye K ibaresi olmayan bir işlemciye, Z serisi anakart alınmaz.
S SlimeDont Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #4 Dhrime dedi: @Silinen üye K ibaresi olmayan bir işlemciye, Z serisi anakart alınmaz. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi yükseltince fiyat sınırımı geçiyorum. 4.500 lira şeklinde ayarlıyabilirseniz sistemi gerçekten çok iyi olur.. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2016
Dhrime dedi: @Silinen üye K ibaresi olmayan bir işlemciye, Z serisi anakart alınmaz. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi yükseltince fiyat sınırımı geçiyorum. 4.500 lira şeklinde ayarlıyabilirseniz sistemi gerçekten çok iyi olur..
Dhrime Hectopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #5 @Silinen üye O zaman B veya H serisi anakart tercih edebilirsin. İşlemci soğutucu nerede bu arada?
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.613 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Ocak 2016 #6 Dhrime dedi: @Silinen üye O zaman B veya H serisi anakart tercih edebilirsin. İşlemci soğutucu nerede bu arada? Genişletmek için tıkla... K ibaresi olmayan Skylake işlemcilerden stok soğutucu çıkıyor.
Dhrime dedi: @Silinen üye O zaman B veya H serisi anakart tercih edebilirsin. İşlemci soğutucu nerede bu arada? Genişletmek için tıkla... K ibaresi olmayan Skylake işlemcilerden stok soğutucu çıkıyor.