4500 TL i7 4790 Sistem Toplama

Mustafa Boyama

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

4500 TL'ye vatandan bu sistemi topladım. Bunu alıcam diye bir kayde yok bu fiyata sistem toplamak istiyorum. Böyle bir sistemi denemek amacıyla topladım. Sizce parçalar uyumlu mu, değiştirmem gereken bir şey var mı ?

Cs:Go Ultrada kaç Fps Alır?

H1z1 Ultrada Kaç Fps alır?

Gta5 kasmadan 80+ fps ile oynayabilir miyim?

Değiştirmem gereken parçalar neler?

Ve en önemlisi su an leptop kullanıyorum. Masaüstü parçalarımdan hiçbirisi yok anlayacağınız kadarı ile sıfırdan topluyorum eksik unuttuğum bir şey var mı? Ve de bu paraya başka sistem toplayabilir misiniz bana?

Bilgisayarı 1 ay sonra almayı düşünüyorum evet bakalım eksiğimiz var mı yad a başka sistem mi toplamalıyım? Yardım ediverin :D

PCCCCC.png

4500 TL'niz var. Güzel bir rakam. Bence SkyLake serisi bir sistem toplanmalı. Asla eski nesil sisteme yatırım yapmayın. Bir arkadaş için çok hoş bir sistem topladım. 4k'da bile çatır çatır oyun oynatır. OC imkanı mevcut, ssd var. Ekran Kartıda çok hoş. İsterseniz göz atın;

toplar2.png

Sorunuza gelicek olursak;

CS:GO ve H1Z1 sorunsuz oynarsınız. GTA'da 60 FPS falan oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı