10400 ekran kartsız çalıyorsa lol valoran gibi oyunları düzgün gta 5 ayarındakileri low da oynatabiliyorsa ve ileride güçlü ekran kartlarını besleyebiliyorsa mantıklı
Konuyu gereksiz yere uzatmamak ve arkadaşın konusunu bozmamak adına bundan sonra cevap vermeyeceğim.
Evet takıyorum. Evet Taktım. Evet şuan kullanıyorum.
Bu sistemle birlikte evimde eski bilgisayarımın monitörü olan Fujitsu'nun L20T-1 eco model monitörü kullanacağım VGA'lı bir monitör ama dönüştürücü ile kullanabilirim herhalde.
Bu sistemi alma amacım şimdilik çoğu oyunu Low ve Medium'da oynayıp sonradan en az 2060 ekran kartı takmak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pollux 3AD | Game Garaj 10400F daha güçlü biliyorum fakat 3500X overclock imkanı sunuyor diye biliyorum, bu sistem daha ileriye dönük bence. (Resimde gösterdiğim gibi yapın.)
Pollux 3AD | Game Garaj 10400F daha güçlü biliyorum fakat 3500X overclock imkanı sunuyor diye biliyorum, bu sistem daha ileriye dönük bence. (Resimde gösterdiğim gibi yapın.) Eki Görüntüle 950165
İleride işlemcisini yükseltemez fakat AMD öyle bir sorun yaşatmıyor, sırf bu yüzden B450 anakart. 10400 olarak APU kullansın, ileriye dönük olacağını sanmıyorum.
Ayrıca, ben bu bütçeye ileride Ekran Kartını yükselteceği verimli bir sistem topladım. RX550 işini görür ileride de rahat şekilde değiştirir.