4500 TL Intel i5 6600K GTX 1070 Sistem Toplama

Makaleler
1
Daha fazla  
Parçaların uyumlu olduğunu düşünüyorum ama yine de bir sorayım dedim. Herhangi bir sorun olur mu? Veya değişmemi tavsiye ettiğiniz bileşen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa, işlemci soğutucusu eksik. Monitör 1800 tl ye kadar çıkabilir 1070 alırsanız 2k monitör alınmalıdır. Güç kaynağı ile alakalı bir bilgim yok diğer arkadașlara sorun.

Kasa, işlemci soğutucusu eksik. Monitör 1800 tl ye kadar çıkabilir 1070 alırsanız 2k monitör alınmalıdır. Güç kaynağı ile alakalı bir bilgim yok diğer arkadașlara sorun.
Gtx 1070 için özellikle 2k monitöre gerek yoktur. 1080p 144Hz bir monitörde tercih edilebilir.

21,5 inch 1080p monitörüm ve z3 plus kasam var işlemci soğutucusu ayrıca alacağım

Dynamic super resolation 1080p monitörde 2k 4k görüntü veriyor
Hocam yanlış bilgilendirme sanırım. DSR ile 1080p monitörde 2k 4k görüntü alamazsınız. Zaten alabilseniz 2k monitörü niye yapsınlar ? DSR ile sadece 2k'ya biraz daha yakın bir görüntü alırsınız fakat çok sağlıklı olmadığı söyleniyor. Bazen işlemciye aşırı yük bindirebiliyormuş veya görüntü kaymaları da yaşanabilme ihtimali var. Çok sağlıklı bakmıyorum DSR'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…