MuratYagmur Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #1 Topladığım sistem sizce uyumlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2016
Atakan Salman Hectopat Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #2 İşlemciden kısıp ekran kartını güçlendirirsen daha iyi olacaktır
M Midynx Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #3 Hocam nereden hangi siteden topladınız sistemi?
MuratYagmur Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #4 Atakan Salman dedi: İşlemciden kısıp ekran kartını güçlendirirsen daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla... Böyle iyimi ekran kartını böle alıcam Midynx dedi: Hocam nereden hangi siteden topladınız sistemi? Genişletmek için tıkla... Ben eksen bilgisayardan topladım bence sende oradan toplayabilirsin.
Atakan Salman dedi: İşlemciden kısıp ekran kartını güçlendirirsen daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla... Böyle iyimi ekran kartını böle alıcam Midynx dedi: Hocam nereden hangi siteden topladınız sistemi? Genişletmek için tıkla... Ben eksen bilgisayardan topladım bence sende oradan toplayabilirsin.
M murat_ucar Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 624 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #5 Sistem uyumludur, oyun içinmi alıyorsunuz iş içinmi?
MuratYagmur Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #6 Silinen üye dedi: Sistem uyumludur, oyun içinmi alıyorsunuz iş içinmi? Genişletmek için tıkla... Oyun için benim şuan kullandığım bilgisayar 6 senelik o yüzden değiştirmek istiyorum.
Silinen üye dedi: Sistem uyumludur, oyun içinmi alıyorsunuz iş içinmi? Genişletmek için tıkla... Oyun için benim şuan kullandığım bilgisayar 6 senelik o yüzden değiştirmek istiyorum.
seyhan111 Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #7 oyun için mi dvd gerekli mi ve oyun için 2tb çok fazla hard disk
MuratYagmur Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #8 seyhan111 dedi: oyun için mi dvd gerekli mi Genişletmek için tıkla... dvd gerekli evet oyun için
seyhan111 Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #9 bence 1tb hard disk al anakartı daha düşük al ekran kartını r9 380x al senin topladığın iş bilgisayarı ekran kartından çok kısmışın
bence 1tb hard disk al anakartı daha düşük al ekran kartını r9 380x al senin topladığın iş bilgisayarı ekran kartından çok kısmışın
M murat_ucar Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 624 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #10 MuratYagmur dedi: Oyun için benim şuan kullandığım bilgisayar 6 senelik o yüzden değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Madem oyun için ekran kartını Gtx 970 alın başka şeylerden kısarak. Yada diyosanki işlemcim çok güçlü olsun ben ileride ekran kartı değiştiririm o zaman sen bilirsin. i5 6600k işlemcide size fazla fazla yetecektir.
MuratYagmur dedi: Oyun için benim şuan kullandığım bilgisayar 6 senelik o yüzden değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Madem oyun için ekran kartını Gtx 970 alın başka şeylerden kısarak. Yada diyosanki işlemcim çok güçlü olsun ben ileride ekran kartı değiştiririm o zaman sen bilirsin. i5 6600k işlemcide size fazla fazla yetecektir.