Satılık laptopum var özellik olarak oyun için bile iyi isterseniz bir bakabilirsiniz Satılık: Çok uygun fiyata yüksek özellikli satılık Acer laptop fiyatı da piyasaya göre sudan ucuz. Bütçenizden yaklaşık 1000TL daha ucuz ama özelliklerine göre bedavaya veriyorum neredeyse piyasada çok daha pahalı satılıyor.
Ülkenin geldiği hale bak. 4500 TL bütçe ile iş içi laptop bulunamıyor artık. Monster laptopların 3500 TL olduğu zamanı hatırlıyorum. Arkadaşın dediği gibi ikinci ele yönelip 8. nesil i5 U serisi bir cihaz bakın. 8250U, 8265U işlemcili.
Lenovo Ideapad 3 81w1005ttx Amd Ryzen 5 3500u 8gb arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Lenovo V15-ADA 82C7001HTX Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ürünü bir arkadaşım için araştırıyorum. Ben biraz araştırdım. Sizin önerilerinizi de dikkate almak için konu açtım. Sıfır ürün almak istiyorum. Önerilerinizi için teşekkür ederim. Hepsini inceleyeceğim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.