4500 TL laptop önerisi

Gregorian

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hepinize selamlar. Bir arkadaşım üniversite için laptop almak istiyor. Aralığı 3000 ile 4500 arasında. Oyun olarak sadece CS:GO oynayacak. Bilgisayar mühendisliği okuyacak. Aklındaki bilgisayarlar:
Huawei Matebook
Lenovo V15
Siz de önerirseniz çok mutlu oluruz. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

@messinicocugu, Önerdiğiniz üründe RAM, anakarta lehimli ve ek soket yok. Ayrıca attığınız linkteki ürünün SSD'si satıcı tarafından içi açılarak değiştirilmiş görünüyor. Sıcak bakılacak bir ürün değil bana sorarsanız ondan dolayı.

@messinicocugu, önerdiğiniz üründe RAM, anakarta lehimli ve ek soket yok. Ayrıca attığınız linkteki ürünün SSD'si satıcı tarafından içi açılarak değiştirilmiş görünüyor. Sıcak bakılacak bir ürün değil bana sorarsanız ondan dolayı.

Tamam hocam bilgi için sağ ol.
@messinicocugu, önerdiğiniz üründe RAM, anakarta lehimli ve ek soket yok. Ayrıca attığınız linkteki ürünün SSD'si satıcı tarafından içi açılarak değiştirilmiş görünüyor. Sıcak bakılacak bir ürün değil bana sorarsanız ondan dolayı.

Değiştirilmemiş hali var hocam ama bu da lehimli değil mi?

Benim attığım Lenovo kötü mü hocam? İşlemci açısından vs. ne dersiniz?

Çok kötü hocam, o fiyatı hak etmiyor. Uzak durmanızı öneririm.

Matebook güzel kaliteli bir cihaz ancak fiyatına kıyasla işlemcisi çok güçsüz.

Yorumlarda yazılan 5300U'lu Lenovo ya da 4300U'lu Swift 3 en düzgün seçenekler.

Ben olsam hakkımı Swift 3'ten yana kullanırdım. IPS ekran ve güzel bir kasası var. Ama negatif yön olarak hepsinde RAM lehimli maalesef.

Çok kötü hocam, o fiyatı hak etmiyor. Uzak durmanızı öneririm.

Matebook güzel kaliteli bir cihaz ancak fiyatına kıyasla işlemcisi çok güçsüz.

Yorumlarda yazılan 5300U'lu Lenovo ya da 4300U'lu Swift 3 en düzgün seçenekler.

Ben olsam hakkımı Swift 3'ten yana kullanırdım. IPS ekran ve güzel bir kasası var. Ama negatif yön olarak hepsinde RAM lehimli maalesef.
Acer marka olarak öneriliyor mu hocam? Kalitesi felan nasıldır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı