4500 TL M.2 SSD önerisi

Shacola

Hectopat
2tb almanıza çok gerek olduğunu sanmıyorum fakat 500 gb cidden azmış 1tb alsanız fena rahatlarsınız. Samsung öneririm 2 yıldır 980 pro kullanıyorum bende de victus 16 var gayet iyi ssd. 990 pro da zaten bunun bir üstü daha da iyidir.

990 Pro biraz ısınan bir SSD.

Kingston KC3000 veya Renegade daha serin olduğu için daha mantıklı olur.

2TB olarak ise NV3 alınmaz. Piyangolu bir model ve Windows kurulumu için mantıklı değil. En ucuz MLD M700 öneririm ona.

Hocam Kingstonlara baktım da samsung ile aynı fiyattalar neredeyse, samsungun ısınması çok büyük sorun çıkartır mı?

Bir de 980 pro'ya baktım o da sanırım bir önceki seri olduğu için fiyatı daha yüksek. 5500 civarı olmuş.

980 Pro'yu unutun.

Samsung'lar Exceria'lar kadar ısınmıyor. Aralarında 500TL oynuyor olması lazım normalde Kingston'lar ile.

Yüksek GB aktarma pek yapmayacaksanız 990 Pro sıkıntı olmaz.

Hocam bu soğutmalı modeli alsam benim laptopa takabilir miyim? ssd takılan kısmın üstünde bir metal plaka oluyor ya laptoplarda, bu takmamı engeller mi?

Hocam bu soğutmalı modeli alsam benim laptopa takabilir miyim? ssd takılan kısmın üstünde bir metal plaka oluyor ya laptoplarda, bu takmamı engeller mi?
O metal kısım sıkıntı yaratır. Sizinkinde metal plaka yoksa ve geniş ise kasa ile arası takılabilir ama çokta muhim değil dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…