4500 TL Mönitör Dahil Sistem Toplama

Nyselmech

Hectopat
Merhaba, maksimum 4500TL'ye kadar olan monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Her siteden olabilir seçtiğiniz ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-7-26_16-0-7.png

Bir süre bu bellekler ile idare edin sonra 16 GB yüksek hızlı bellek alın. Ekran kartı olarak MSI RX 570 GAMING X 4G Radeon RX570 PCI-E16 3.0, 4GB/256bit GDDR5, DVI, 2xHDMI, 2xDisplayPort Ekran kartı - inventus alın.

900 serisinde yaptıkları dual kartlardan beri bir önyargım var. Fiyat farkı zaten çok az. Ben strix 1060 kullanıyorum ama şuan fiyatları gerçekten kör ediyor.

Ben bu Şubat ayında Armor 1060 aldım. Aldıktan 1 hafta sonra "ekran kartı çalışmayı durdurdu ve bu durumdan kurtuldu" diye uyarılar aldım. İnternet alışverişi sağolsun Vatan'a gittim ve direk iade kabul edildi. Bende strix Rx 480 aldım. Bu sefer darboğaz acısı çektim. Sonra da oyunlarda yüksek grafik açınca gri bir ekranla karşılaşmaya başladım. Ki tek çözümü reset atmak oluyordu. Bende servise yolladım haziran başında. Haziranın 5inde Kazakistan biletim vardı. Yetişmeyince bir arkadaşıma fatura vs bırakıp geldim Kazakistan'a. Kabul edilince üzerine 50 tl ekleyip strix 1060 aldım. Evde beni bekliyor canavar. Birde ben 1400e aldım. Aldıktan 3 hafta sonra stok sorunları başladı. Fiyatı 2000i buldu vs. Allah kurtardı yani. Ama hem 1060 hem Rx 480 kullanmış biri olarak nvidiadan dönüş tekrar yapmayacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı