4500 TL monitör çnerisi

Bütçe
4500 TL

BHANN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500F - ASUS DUAL RTX 4070 SUPER EVO WHITE - MSI B650 GAMING PLUS WIFI - GSKILL TRIDENT Z5 2X16 WHITE - KIOXIA EXCERIA PRO 1TB - THERMALRIGHT PEERLESS ASSASSIN 120 WHITE - XIGMATEK PANO S ARCTIC WHITE - THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 750W GOLD 80 PLUS WHITE
Meslek
Grafik Tasarımcı
Selam herkese, konuda belirttiğim üzere 4500 TL bütçe ile oyun için monitör almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Düşündüğüm Model: Amazon.com.tr

Sistemim;
CPU: AMD Ryzen 5 5600
GPU: Gigabyte RTX 3070 Eagle OC
Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2
RAM: Apacer Nox 2x8 16 GB 3600 MHz
SSD: AGI NVMe M.2 1TB
Kasa: Lian Li Lancool 216
PSU: FSP Hyper 80+ Pro 700W

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese, konuda belirttiğim üzere 4500 TL bütçe ile oyun için monitör almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Düşündüğüm Model: Amazon.com.tr

Sistemim;
CPU: AMD Ryzen 5 5600
GPU: Gigabyte RTX 3070 Eagle OC
Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2
RAM: Apacer Nox 2x8 16 GB 3600 MHz
SSD: AGI NVMe M.2 1TB
Kasa: Lian Li Lancool 216
PSU: FSP Hyper 80+ Pro 700W

Siyahlara önem veriyorsanız alınabilir ama bunlara bakmanız daha iyi olur:

Hocam bir türlü karar veremedim...

Hocam bir türlü karar veremedim...

Genel olarak FPS oyunları oynuyorsanız 24 inç almanız daha iyi olur. Ama hikayeli oyun oynarım/film-dizi izlerim diyorsanız 27 inçlerden birini tercih edin. Bütçe çıkıyorsa 27G2SPU'yu tercih etmeniz daha iyi olur.

24 inçler arasından eğer mağazasına gidebiliyorsanız 24G2SPU'yu tercih edin. Onun dışında eğer pivota ihtiyacınız varsa LG 24GN65R-B'yi, gerek yoksa G24F-2'yi tercih edebilirsiniz. G2422HS O kadar iyi özellikler barındırmıyor fiyatına göre ama teknik servisinin gayet iyi olduğunu söyleyenler var. Sizin için önemliyse tercih edebilirsiniz.

Genel olarak FPS oyunları oynuyorsanız 24 inç almanız daha iyi olur. Ama hikayeli oyun oynarım/film-dizi izlerim diyorsanız 27 inçlerden birini tercih edin. Bütçe çıkıyorsa 27G2SPU'yu tercih etmeniz daha iyi olur.

24 inçler arasından eğer mağazasına gidebiliyorsanız 24G2SPU'yu tercih edin. Onun dışında eğer pivota ihtiyacınız varsa LG 24GN65R-B'yi, gerek yoksa G24F-2'yi tercih edebilirsiniz. G2422HS O kadar iyi özellikler barındırmıyor fiyatına göre ama teknik servisinin gayet iyi olduğunu söyleyenler var. Sizin için önemliyse tercih edebilirsiniz.
AOC 24G2SPU modelini alabilirdim ancak dediğiniz gibi web stokları bitmiş. Başka şehirde yaşadığım için maalesef alamıyorum.

Hocam selamlar, önermiş olduğunuz AOC 24G2SPU/BK modeli stoklara girmiş, bu ürünü aldım. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı