4500 TL Monitör dahil sistem önerisi

Teşekkürler. İnventus da b350 plus atx daha ucuz. O yüzden onu tercih edeceğim. Ram konusunda çok kararsızım. Sistemi 2 hafta içinde alacağım. Acaba 1060 alıp sonradan ram takviyesi yapsam daha iyi olmazmı? Çünkü nanokatalog da 1060 1500tl kaçırmak istemiyorum. Kasa olarak p400s için çok beğendim. O konuda da çok kararsızım. P300 de çok hoş kasa ama p400s de rgb şerit var. @Oreki rica etsem inventus dan kendi görüşlerince pc toplayıp buraya atabilirmisin? Monitörü gameekstra üzerinden alacağım. Monitör:Dell 24'' SE2417HG 2ms Gaming Monitör | Dell | 24''-26'' Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Monitör hakkındaki görüşlerinizi de bekliyorum. Daha iyi önerebileceğiniz bir model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Monitör fiyatı 700 tl yi aşmasın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Peki. Windows 10'u 120gb ssd ye kurarsam kaç gb yer kaplar acaba?

Ben onların montajlaması için bir de phanteks kasa sadece orada olduğu için inventus tercih ettim. Ama böyle durumda ram olmadan onlar montajı yaparlarmı? Bir de demo işletim sistemi yüklüyorlarmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Oreki @CJack60 @Jira @DeadFrozen Yardımcı olur musunuz?
1.Ram hariç bütün parçaları inventus'tan alsam montajı yinede yaparlarmı?
2.Demo işletim sistemi yüklüyorlarmı?
Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…