Renklermi soluk sen başka monitörden bahsediyorsun heralde fiyatına göre en iyi 144 o hele ki BenQ ise hiç konusma bence profesyonel oyuncuların cogunda o monitörden var saçmalamışsın
Ooo. Olum profesyonel oyuncular alıyorsa bizde almalıyız ya. Sonuçta profesyonel oyuncular. TN panel ve soluk renklere sahip. Onun yerine daha canlı görüntüler veren G24C almak daha mantıklıdır.
Sinerji DCA1070 (Asus) Ryzen 5-8GB-1TB-GTX1070
Bu sistemde ekran kartı çift fanlı ve açıklamasında ssd opsiyonel olarak eklenebileceği yazıyor.
(Sadece 90₺ fark var.)
Ben bunu tavsiye ederim. Ram olarakta sonradan eklenebilir. Önümüzdeki birkaç sene için 8gb ramler yeterlidir.
Bu sistemde ekran kartı çift fanlı ve açıklamasında ssd opsiyonel olarak eklenebileceği yazıyor.
(Sadece 90₺ fark var.)
Ben bunu tavsiye ederim. Ram olarakta sonradan eklenebilir. Önümüzdeki birkaç sene için 8gb ramler yeterlidir.
(Sadece 90₺ fark var.)
Sen DCA1070 ASUS eklemişsin ben yorumumu ilk mesajda yazdığı üzere MSI Aero için yaptım SSD opsiyonel eklenebilir dediği yanında SSD alırsan biz takarız demek oluyor üstad. Aero da tek fanlıdır. İlk mesajda da AERO lu sistem geçiyor dediğim gibi. ASUS lu olan iyi ama 1070 piyasada hiç yok. Stokta hep tek fanlılar kaldı maalesef.
Sinerji DCA580 (Asus) Ryzen 5-8GB-1TB-RX580
O sistem yerine bu daha iyidir. Çünkü yeni çıkacak olan oyunlarda 1060 a göre daha performanslı olduğu internette ki videolarda açıkça görünüyor. Hem de işlemcisi bir üst model olduğundan ilerde daha güçlü bir ekraan kartını sorun yaşamadan (darboğaz vs.) takabilirsiniz.
Bu mu ? Bakın RX580 daha performanslı diyorsunuz ya 1300x 1060 6gb + 240gb ssd 16GB ram varken siz Rx580 diyorsunuz artıları +8GB ram + 240gb ssd ve benim oynayacağım oyunlar GTA V,CSGO vb. oynayacağım ve Rx580'in çok bir fark atacağını sanmıyorum GTX 1060'a
Bu mu ? Bakın RX580 daha performanslı diyorsunuz ya 1300x 1060 6gb + 240gb ssd 16GB ram varken siz Rx580 diyorsunuz artıları +8GB ram + 240gb ssd ve benim oynayacağım oyunlar GTA V,CSGO vb. oynayacağım ve Rx580'in çok bir fark atacağını sanmıyorum GTX 1060'a