4500 TL Monitör Önerisi

Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi monitör arıyorum. PC ve PS5 için kullanacağım. Aradığım özellikler 165Hz 2K 1ms VA panel monitör. Bütçen en fazla 4500TL. Lütfen troll yazacaklar yazmasın.

IPS 27 inç %131 sRGB ve 10Bit bir panel.
VA 31.5 inç %124 sRGB ve 10Bit bir panel. Boyut önemliyse tercih edilebilir.
Ben olsam IPS olanı tercih ederdim. Curved olması için mi VA istiyorsunuz? Ve PS5 için 4K monitör almalısınız. 2K çözünürlük desteklemiyor diye biliyorum.

IPS 27 inç %131 sRGB ve 10Bit bir panel.
VA 31.5 inç %124 sRGB ve 10Bit bir panel. Boyut önemliyse tercih edilebilir.
Ben olsam IPS olanı tercih ederdim. Curved olması için mi VA istiyorsunuz? Ve PS5 için 4K monitör almalısınız. 2K çözünürlük desteklemiyor diye biliyorum.

Hocam ilk olarak ikinizede teşekkür ediyorum, 1440p desteklemediğini bilmiyordum. Curved olması zorunlu değil fakat 27 inç olursa daha iyi olur çünkü en fazla 21.5 inç kullanmıştım. O zaman PS5 yerine sadece PC için bakalım şimdilik.
Hocam VA panelli olan güzel gibi duruyor. 6-8 saat ekrana baktıktan sonra göz yorar mı?

Son düzenleme:
Hocam ilk olarak ikinizede teşekkür ediyorum, 1440p desteklemediğini bilmiyordum. Curved olması zorunlu değil fakat 27 inç olursa daha iyi olur çünkü en fazla 21.5 inç kullanmıştım. O zaman PS5 yerine sadece PC için bakalım şimdilik.
Hocam VA panelli olan güzel gibi duruyor. 6-8 saat ekrana baktıktan sonra göz yorar mı?

Monitöre yakından bakıyorsanız evet. Arkaya yaslanıp oyun oynuyorsanız yoracağını düşünmüyorum. Ama 6-7 saat uzun bir süre :D.

Gigabyte M27Q 27" 0.5ms 170Hz FreeSync Premium IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hem biraz tasarruf edip hem de çok güzel bir monitör almak isterseniz bu monitörü tavsiye ederim. Ya da üstüne ekleyip bunu da düşünebilirsiniz;

Hocam Gigabyte olan güzelmiş fakat genellikle FPS oyunları oynadığım için Samsung monitöre para biriktireceğim.

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi monitör arıyorum. PC ve PS5 için kullanacağım. Aradığım özellikler 165Hz 2K 1ms VA panel monitör. Bütçen en fazla 4500TL. Lütfen troll yazacaklar yazmasın.

Merhaba bende aynı konudayım. Elimde PC olmasa da PS5 var. Sony doğrudan 2K desteği sunmuyor, fakat monitör üreticileri 4K görüntüyü 2K 60Hz e downscale yaparak görüntüyü aktarabiliyor, FPS oynamak isteyen kullanıcılar için ise PS5 cihazını performans moduna alıp 1080p çözünürlükte 120Hz de oynatma imkanı tanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu iki bağlantıda aradığımız soruya cevap veren modelleri listelemişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı