4500 TL monitör önerisi

Ramunez

Hectopat
Arkadaşlar 4k 60 Hz(120 fps çok oyun olmadığı için 144 hz düşünmüyorum) bir monitör bakıyorum, birkaç eleme yaptım linkleri aşağıya koyuyorum, sizin önerebileceğiniz farklı monitörler olur mu ? Maksimum 4.500 TL çıkabileceğim bütçe, 144 hz önerisi olan varsa ona da bakabilirim ekstra.

Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA (2k 144 hz alternatif)

Arkadaşlar 4K 60 Hz(120 FPS çok oyun olmadığı için 144 Hz düşünmüyorum) bir monitör bakıyorum, birkaç eleme yaptım linkleri aşağıya koyuyorum, sizin önerebileceğiniz farklı monitörler olur mu? Maksimum 4.500 TL çıkabileceğim bütçe, 144 Hz önerisi olan varsa ona da bakabilirim ekstra.

Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA (2K 144 Hz alternatif)

Hepsiburada da güzel bir indirim almış, teşekkür ederim
Dell olanlar hakkında yorum yapamam. Ama Gigabyte olan gerçekten güzel bir monitör. Eğer 2K düşünüyorsanız direk durmadan alın.
2k olması biraz can sıkıyor hocam açıkçası ama özellikleri çok iyi

Kardeş ekran kartın ne ? Oyun mu oynayacaksın sadece başka işler de yapacak mısın?
Xbox series x ile kullanacağım oyun ve multimedya için yalnızca, elimde samsung ur59c monitör var memnunum ancak düzeltmedikleri bir beyaz flaş patlama hatası var series x konsollarla yaklaşık 7 aydır netflix,amazon kullanılamıyor, o yüzden değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı