4500 TL monitör önerisi

Bütçe
4500

suzunn

Picopat
Daha fazla  
24 inç, IPS, 165Hz ve üstü monitör almak istiyorum. Genelde aynı fiyat bandındalar. Hangisini almalıym sizce?

ViewSonic VX2428J ve ViewSonic VX2479-HD-PRO farkı nedir? Birisi outlet adı altında daha ucuza satılıyor ama genel özellikleri aynı gibi.

24 inç, IPS, 165Hz ve üstü monitör almak istiyorum. Genelde aynı fiyat bandındalar. Hangisini almalıym sizce?

ViewSonic VX2428J ve ViewSonic VX2479-HD-PRO farkı nedir? Birisi outlet adı altında daha ucuza satılıyor ama genel özellikleri aynı gibi.

256F al geç. Başka ürüne bakma o segmentte. Kendim de kullanıyorum fiyatına göre performansı iyi.

Viewsonic XG2705 monitörüm vardı yaklaşık 2 sene kullandıktan sonra ekranda karıncalanmalar oldu ve garanti kapsamında VX2728 ile değiştirildi şu an bu monitörde de aynı sorun var ve garanti bittiği için değiştirmiyorlar. Kısaca müşteri hizmetlerinden memnunum fakat monitörde emin değilim.

MSI MAG 256F ile MSI G244F E2 farkı nedir acaba? İkisininde genel özellikleri aynı gibi gözüküyor. Ve G244F E2 gaminggen'de kampanyayla 4200TL bandına düşüyor. 256F ise 5100TL arasındaki farka değer mi sizce?​

@suzunn G244F E2 alıp geçebilirsiniz bütçe artmıyorsa. Aralarında çok fark yok. Biraz daha beklerseniz yarın İncehesap Gaming Gecesi olacak, orada belki güzel bir model yakalayabilirsiniz.

@suzunn G244F E2 alıp geçebilirsiniz bütçe artmıyorsa. Aralarında çok fark yok. Biraz daha beklerseniz yarın İncehesap Gaming Gecesi olacak, orada belki güzel bir model yakalayabilirsiniz.
Arasındaki fiyat farkına değecek olduğunu düşünüyorsanız bütçemi zorlayabilirim. İlk defa monitör alıyorum pek bilgim yok o yüzden.

Gaming Gecesini'de takip ediyim teşekkürler.

Arasındaki fiyat farkına değecek olduğunu düşünüyorsanız bütçemi zorlayabilirim. İlk defa monitör alıyorum pek bilgim yok o yüzden.

Gaming Gecesini'de takip ediyim teşekkürler.
G244PF E2 kullanıyorum aşırı memnunum. Ama benimki PF modeli, pivot özelliği falan var. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı