DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.065 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #11 Sehoo33 dedi: @benyigitalp @dodo61 @DemonicZ Parlaklık çok düşük diyorlar siz parlaklık konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Çok düşük değil aşırı güneş yoksa yetiyor. Yüksek parlaklıkta kullandıysan başka bir monitörü az gelebilir ama bana yeterli geldi.
Sehoo33 dedi: @benyigitalp @dodo61 @DemonicZ Parlaklık çok düşük diyorlar siz parlaklık konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Çok düşük değil aşırı güneş yoksa yetiyor. Yüksek parlaklıkta kullandıysan başka bir monitörü az gelebilir ama bana yeterli geldi.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 27 Mayıs 2025 #12 Sehoo33 dedi: @benyigitalp @dodo61 @DemonicZ Parlaklık çok düşük diyorlar siz parlaklık konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bana düşük gelmedi gayet yeterli geldi. Zaten ilk açılışta 75 seviyesinde geldi parlaklık bana yeterliydi 100e çekmeyi düşünmedim.
Sehoo33 dedi: @benyigitalp @dodo61 @DemonicZ Parlaklık çok düşük diyorlar siz parlaklık konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bana düşük gelmedi gayet yeterli geldi. Zaten ilk açılışta 75 seviyesinde geldi parlaklık bana yeterliydi 100e çekmeyi düşünmedim.
Sehoo33 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #13 DemonicZ dedi: Çok düşük değil aşırı güneş yoksa yetiyor. Yüksek parlaklıkta kullandıysan başka bir monitörü az gelebilir ama bana yeterli geldi. Genişletmek için tıkla... dodo61 dedi: Bana düşük gelmedi gayet yeterli geldi. Zaten ilk açılışta 75 seviyesinde geldi parlaklık bana yeterliydi 100e çekmeyi düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler bu monitorü alacağım.
DemonicZ dedi: Çok düşük değil aşırı güneş yoksa yetiyor. Yüksek parlaklıkta kullandıysan başka bir monitörü az gelebilir ama bana yeterli geldi. Genişletmek için tıkla... dodo61 dedi: Bana düşük gelmedi gayet yeterli geldi. Zaten ilk açılışta 75 seviyesinde geldi parlaklık bana yeterliydi 100e çekmeyi düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler bu monitorü alacağım.