4500 TL monitör önerisi

Bütçe
4500

secrettt

Decapat
4000-4500 TL fiyat aralığında monitöre ihtiyacım var, temelde oyun oynamak için istiyorum. Pivot özelliği şart değil ama olsa fena olmaz. Ekran kartım NVIDIA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo R24e tavsiye ederim.
Hocam parlaklığı falan iyi değil diyorlar pivot falan olması harika ama olmasa da olur dediğim gibi ayrıca G-Sync destekliyor mu?
Şöyle 2 model daha buldum sizce bunlar nasıldır? Aralarından en iyisi yine Lenovo mu?
"Viewsonic VX2479 HD PRO"
"ASUS TUF Gaming VG249Q1R"

Hocam parlaklığı falan iyi değil diyorlar pivot falan olması harika ama olmasa da olur dediğim gibi ayrıca G-Sync destekliyor mu?
Şöyle 2 model daha buldum sizce bunlar nasıldır? Aralarından en iyisi yine Lenovo mu?
"Viewsonic VX2479 HD PRO"
Hocam bütçeyi biraz arttırma şansım oldu.

MSI MAG 244F modeline ne dersiniz 5000 lira bütçe için en iyisi mi? @The Man From E.A.R.T.H.

Son düzenleme:
@secrettt 244F iyi bir model degil. G25F-2 modeli yeni cikmis sanirim, incelemelerine bakayim donus yaparim.

Berkay hocam burada bulduğum tüm modeller var. G25F2 de dahil.

"ViewSonic VX2479 HD Pro"

Hocam bütçeyi biraz arttırma şansım oldu.

MSI MAG 244F modeline ne dersiniz 5000 lira bütçe için en iyisi mi? @The Man From E.A.R.T.H.

VG249Q1R çöp. ViewSonic'in bu isimlendirmede bir sürü modeli var ancak çoğu giriş seviye modelinde fix kontrast ve parlaklık düşük oluyor. Renk gamutu da keza zayıf oluyor çoğu zaman. Kaliteli modelleri de var ancak düşük bütçede ben pek göremedim. 10k bandında satılan 240Hz modeli var o iyi mesela. Tam model belirtirseniz modeli bulmaya çalışırım, çok kafa karıştırıcı bir isimlendirmesi var.

Bu arada R24e de alınabilirliğini kaybetti, bazı incelemelerde 800:1-950:1 kontrast oranı çıkıyor. Zaten parlaklığı çok düşüktü, sırf ergonomi ve renk gamutu için değmez. Yeni incelemelerini gördükten sonra artık önermiyorum. Alternatif modellere bakın.

Son düzenleme:
Berkay hocam burada bulduğum tüm modeller var. G25F2 de dahil.

VG249Q1R çöp. ViewSonic'in bu isimlendirmede bir sürü modeli var ancak çoğu giriş seviye modelinde fix kontrast ve parlaklık düşük oluyor. Renk gamutu da keza zayıf oluyor çoğu zaman. Kaliteli modelleri de var ancak düşük bütçede ben pek göremedim. 10k bandında satılan 240Hz modeli var o iyi mesela. Tam model belirtirseniz modeli bulmaya çalışırım, çok kafa karıştırıcı bir isimlendirmesi var.

Bu arada R24e de alınabilirliğini kaybetti, bazı incelemelerde 800:1-950:1 kontrast oranı çıkıyor. Zaten parlaklığı çok düşüktü, sırf ergonomi ve renk gamutu için değmez. Yeni incelemelerini gördükten sonra artık önermiyorum. Alternatif modellere bakın.
MSI MAG 244F hakkındaki yorumunuz nedir hocam? Bir de İtopya'da AOC 24G42E monitör var 5300 TL'ye o nasıldır?

Bahsi geçen Viewsonic model de bu hocam.

Arkadaşımda R24e var çok memnun. Parlaklığı da şimdiye kadar hiç rahatsız etmedi sanırım. Düşünebilirsiniz.
Sanırım mı?

MSI MAG 244F hakkındaki yorumunuz nedir hocam? Bir de İtopya'da AOC 24G42E monitör var 5300 TL'ye o nasıldır?

Bahsi geçen Viewsonic model de bu hocam.

Sanırım mı?
Mag renk açısından pek iyi değil, fiyatı da pahalı. Kontrast 1000:1 seviyesinde. Pek albenisi yok.

Aoc 24g42e tek seçenek gibi bir şey. Onun seviyesinde renk gamuru ve kontrast oranı sunan model yok. Parlaklığı da 300nit ile kabul edilebilir değerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı