4500 TL palm, claw arası tutuş ve orta boyut el için mouse önerisi

Bütçe
4000
DAV3 Pro öneririm tutuş biçiminize göre daha iyi olur sensörü de iyi.

Superlight 2 önermiyorum. Performans olarak güzel olsa da malzeme olarak kötü.
Ben dav 3 PRO'da kullandım G pro x superligth 2 de ikisininde malzeme kalitesi konusunda birbirinden çok üstün yani yok bana ikiside kendiliğinden kırılıcak gibi gelmedi sadece hissiyat olarak çok farklılar birbirinden, sadece beyaz modellerinde sararma oluyormuş oda piyasadaki çoğu mouse'ta yaşanan bir durum ben açıkçası superligth 2'yi stok skatezleri dışında beğendim, Dav3 pro'da güzel, Sora V2'de güzel diye biliyorum. Arkadaşın WL beast X Max alıcak bütçesi olmadığı için geriye bu 2-3 seçenek kalıyor, Wl mouselardada tozlanma sorunu oluyor oda ayrı 1 konu zaten

Siz olsanız ne tercih edersiniz acaba ben wl ile gpx2 arasında kaldım

Siz olsanız ne tercih edersiniz acaba ben wl ile gpx2 arasında kaldım
Sensör olarak hissiyat farkı yok X2'nin biraz daha iyi olması çok birşey değistirmicek, Gpx 2 daha uzun süre gidiyor şarj olarak ayrıca Logitech garantisi Wraith garantisine bin basar, cihaz kırık geldiğinde, dökülme yaşadığında Logitech yenisini yolluyor bana zamanında çok yardım etmişlerdi ,Wraith ise mouse kırık vb. geldiğinde kullanıcı hatası diyip geçiyor böyle yaptıklarını çok fazla gördüm.Fakat konu malzeme kalitesi , stok skatez, hafifliğe geldiğinde Wlmouse daha önde bu konularda, bazılari 40 gram kullanıp sevmemis bu çok kişiden kişiye göre değişen birşey bence alışırsın ben WL mouse alırdım.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız video benim haklı olduğumu çıkarıyor, evet kronik sorunlu bir mal almış Logitechte süreci aylara uzatmış fakat elinde sonunda kabul etmiş , ben burda bir terslik göremiyorum, sonuçta Wraith esportstan 30 bin kat daha yaygın bir marka olduğu için sorunlar normal, Corsair mesela bunu yapmıyor , biz ilgilenmiyoruz international desteğimiz yoktur artık kimle uğraşırsanız uğraşın diyip kapatıyor, istiyorsan kanıtta atarım, ayrıca benim Logitech ile yaşadığım problemde 1 ay içerisinde çözüme kavuştu 1-2 istisna olabilir sonucta devasa 1 şirket , ben hala desteklerinin Wraith'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum , adamların sitesinden almış olduğu mouse sorunlu geliyor bazenleri sizden kaynaklı diyip geri yollayabiliyorlar , kanıtı çok var isterseniz atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…