4500 TL PC Toplama

Voldermoort

Decapat
Merhaba benim 4500 TL bütçem var. Nasıl bir sistem önerirsiniz acaba?
Bu arada Ryzen ve AMD bir sistem istiyorum lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki sistem 4.469 ₺ tutuyor.

> AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz-3.9GHz, 19MB, 65W, 6/12, AM4, Wraith Stealth İşlemci - inventus
> MSI B450M Bazooka B450 Motherboard AMD Socket AM4 (Ryzen) 7A38-015R - Nanokatalog
> ADATA XPG Flame 8GB DDR4 3000Mhz RAM AX4U300038G16-SBF - Nanokatalog
> Asus DUAL-RX580-O4G 4GB GDDR5 256Bit DVI/2xHDMI/2xDP Gaming Ekran Kartı
> Toshiba P300 1TB 7200Rpm SATA 3.5'' (Bulk) HardDisk HDWD110UZSVA - Nanokatalog
> DARK N5 DKCHN5 PSU Yok Atx Gaming Kasa USB3.0 Full Cam Yan Panel 3 X 12 MAVİ LEDLİ FAN Kasa DARK
> AKASA Viper 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı AK-PA060AF07

İleride bir 8 GB RAM eklemen gerekebilir. Artık bazı oyunlar 8 GB RAM'den fazlasını istiyor. Aşağıda 8x2 kit halinde uygun fiyatlı bir RAM bırakıyorum, bütçeyi biraz yükseltip almışken en baştan 16 GB almakta iyi bir seçim olabilir. Benim ilerde sisteme yükseltme yapma imkanım olmaz dersen ekran kartını RX 570'e düşürüp bütçeyi aşmadan RAM'i 16 GB olarak alabilirsin. Ama bence RX 580 olarak kalsın, bütçe yetmiyorsa RAM'i sonra ekle.
> Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz RAM CMK16GX4M2D3000C16 - Nanokatalog
> Asus STRIX-RX570-4G-GAMING Ekran Kartı - incehesap.com

> https://www.amazon.com.tr/Samsung-SSD-860-EVO-SATA/dp/B079FQ126M
İstersen HDD'yi çıkarıp bu SSD'yi ekleyebilirsin veya SSD'yi sonradan da alabilirsin sana kalmış.

Son düzenleme:
Yanıtın için çok sağol büyük ihtimalle bunu alacağım saol )

Nanokatalog ile ilgili detayları başlık sahibine bildirin. Kötü sürprizlerle karşılaşılmasın.

Bide 144 Hz olmayan freesync bı monitor önermisin?
Tamam araştıracağım sonra sürprizle karşılaşmaktayız

Nanokatalog ile ilgili detayları başlık sahibine bildirin. Kötü sürprizlerle karşılaşılmasın.
Ürün ellerinde yoksa Avrupa dapolarından tedarik ediyorlar, ürünün gelmesi bazen 20 günü hatta 1 ayı bulabiliyor. Aceleniz yoksa problem olmaz. Ürünlerin garantisi için bizzat Nanokatalog ile muhattap oluyorsunuz, yani ithalatçı garantili olmuş oluyor. Distribütör garantili olsun derseniz Akakçe, Teknofiyat, Cimri gibi sitelerden aratarak distribütör garantisi sunan farklı bir siteden de anakart, RAM ve HDD'yi satın alabilirsiniz. Tamamen sizin tercihinize kalmış.

Bir de 144 hz olmayan FreeSync bir monitör önerir misin?
Bütçeniz ne kadar? Bütçenizi belirtirseniz nokta atışı bir ürün önerebiliriz.

800 en fazla 1000tl

800 en fazla 1000tl
Monitör seçerken ilk önce hangi paneli kullanan bir monitör alacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Ben daha doğru ve canlı bir görüntü sunan, renk paleti daha geniş olan IPS paneli öneririm. Buraya uzun uzun yazmıyorum siz bu üç panelin (IPS, VA, TN vs.) özelliklerini YouTube videolarından, çeşitli makalelerden inceleyebilirsiniz. Sadece görüntü kaliteleri açısından bir fikir versin diye aşağıya birkaç adet karşılaştırma videosu bırakıyorum.

VIEWSONIC 27&#39&#39 VA2710-MH FULL HD IPS PANEL 300 NITS HDMI VGA 2Wx2 Hoparlörlü Monitör
(Bu site hakkında pek fazla yorum bulamadım. Ama güvenilir görünüyor.)
27" Vıewsonıc Ips Va2710-mh 5ms 60hz Hdmı Multimedya Monitör Siya - n11.com
(Aynı monitörü farklı bir mağazadan almak isterseniz N11 linki.)

Bu monitör 1080p, IPS panel, 75 hz tazeleme frekansına sahip (60 değil N11 linkinde yanlış yazılmış), tepki süresi de 5 ms (GTG).
ViewSonic VA2710-mh HDMI Girişli 27” (27” görüntülenebilir) IPS Full HD Monitör

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son videoda soldaki monitör IPS panel.

ÇOK TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…