4500 TL Programlama Amaçlı Laptop Önerisi

ardana

Hectopat
Arkadaşlar normalde bu kadar boş bir konu için açmazdım ama kesin alacağım ve çok arada kaldım. Matebook D15 düşünüyordum ama RAM lehimli olduğu için vazgeçtim sonra Thinkpad E495 ve Acer Swift 3 SF314-41G (ikisi de Ryzen 5 3500U'lu) arasında kaldım. Sizce bekliyip 4000 serisi bir bilgisayar mı almalıyım ama bilgisayarım olmayacak ve dışarı çıkmadığım için sıkılırım gibi düşünüyorum. Ya da bu civarda bir laptop alıp LOL, CoD gibi oyunları en düşük ayarlarda oynamak için alınır mı? 3-4 yıla bilgisayar toplarım param olacak ama artık oyunlar sıktı programlama ve oyun geliştirme gibi şeyler öğrenmek istiyorum. Bu tarz uygulamalar için araştırdığıma göre çok yüksek özellik istemiyor ama uğraşan birileri varsa bu konu hakkında da yol gösterirse sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Lenovo ThinkPad serisi.

Bu özelliklerine göre fiyatının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle Lenovo ThinkPad serisi.
Arkadaşın da dediği gibi Thinkpad'da iş görür.
Arkadaşlar Acer Swift 3 SF314-41G hakkında ne düşünüyorsunuz? Görünüşü çok güzel geldi ama bir yandan Thinkpad kalitesine de gözüm kaymıyor değil. 3800-4200 gibi bir fiyat farkı da var. İkisi de 14 inch ama Swift çok ince ve harici ekran kartı var. Kafam çok karıştı yardım .
Biraz daha yukarı çıkıp Lenovo L340 1650 i5-9300H almamı önerir misiniz?

Son düzenleme:
Bende şu anda Lenovo L340 1650 i7 9750h versiyonu var. Öneriyorum
Bu arada Acer Swift 3 SF314-41G yi önermiyorum. Android Studio gibi programlama amaçlı uygulamalarda 8 GB Ram bile az geliyor bu bilgisayarda 4 GB var

Bende şu anda Lenovo L340 1650 i7 9750h versiyonu var. Öneriyorum

Bu arada Acer Swift 3 SF314-41G yi önermiyorum. Android Studio gibi programlama amaçlı uygulamalarda 8 GB Ram bile az geliyor bu bilgisayarda 4 GB var
8 gb ekleyip kullanmayı düşünüyorum zaten. Sizce 3000 lira ekleyip lenovonun bu modelini almalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…