4500 TL PSU önerisi

HeatLonn

Femtopat
Daha fazla  
R5 7500F işlemci.
RTX 4070 ekran kartı.
ASUS TUF A620M Plus anakart.
32 GB CL36 5600MHz RAM.

Arkadaşlar bu sisteme hangi PSU almam gerekiyor. Kaliteli F/P olarak değerlendirsek. Uzun süre götürecek bir şey. Sıvı soğutma da alacağım için Max 4.500 TL'lik bir şey var mı piyasada?

Kasanız var mı? Kasanız yoksa ve rahat yetecek PSU için bu yeterli. İçerisinde FSP var. Hydro k Pro veya Hyper. Fena değil. Fiyatı da iyi.

Kalanına da;

@Prime777 bu kasanın diğer versiyonu vardı elimde. Fan çıkışları felan direk psu dan güç alıyor anakarta bağlanmıyordu dolayısıla kontrol edilemiyordu. Fps iyi marka fakat utv koruması yok genelinde. Bide çin kapositörler kullanıyor bu serisinde. geri gönderdim ayrı ayrı alırım diye. Soğutucuyu alırım muhtemelen

Bu iyi gibi ama şununla arasında kaldım
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik

@Prime777 bu kasanın diğer versiyonu vardı elimde. Fan çıkışları falan direk PSU'dan güç alıyor anakarta bağlanmıyordu dolayısıla kontrol edilemiyordu. FPS iyi marka fakat utv koruması yok genelinde. Bir de Çin kapositörler kullanıyor bu serisinde. Geri gönderdim ayrı ayrı alırım diye. Soğutucuyu alırım muhtemelen.

Bu iyi gibi ama şununla arasında kaldım.
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik

Çıkarsa.

@Prime777 bu kasanın diğer versiyonu vardı elimde. Fan çıkışları felan direk psu dan güç alıyor anakarta bağlanmıyordu dolayısıla kontrol edilemiyordu. Fps iyi marka fakat utv koruması yok genelinde. Bide çin kapositörler kullanıyor bu serisinde. geri gönderdim ayrı ayrı alırım diye. Soğutucuyu alırım muhtemelen

Bu iyi gibi ama şununla arasında kaldım
NZXT'yi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı