Bu ürün nasıldır hocam?Üçü de birbirinden kazık. Gigamax 750 alın.
Bu ürün nasıldır hocam?
CORSAIR HX750 750W 80+ Platinum Tam Modüler 140mm Fanlı Güç Kaynağı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR HX750 750W 80+ Platinum Tam Modüler 140mm Fanlı Güç Kaynağı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, swww.mediamarkt.com.tr
Yukarıdaki işinizi fazlasıyla görür, 4 bin ₺ üstünü gözden çıkardıysanız aşağıdakini öneririm.
Hocam sağ olsun bir arkadaş işimi gördü güç kaynağı ayarladı birkaç günlük. Teslim etmem gereken işler olmasa bu kadar acele etmeyecektim, şanssızlık… Neyse ki şu an sipariş verebilirim. Ne önerirsiniz kullandığım sistem için? Maksimum 5 bin liraya kadar çıkabilirim ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki.Sipariş veremeyeceğini belirtmiş. Keşke verebilse, elden alınca gerçekten rezalet derecede kazıklar.
Hocam sağ olsun bir arkadaş işimi gördü güç kaynağı ayarladı birkaç günlük. Teslim etmem gereken işler olmasa bu kadar acele etmeyecektim, şanssızlık… Neyse ki şu an sipariş verebilirim. Ne önerirsiniz kullandığım sistem için? Maksimum 5 bin liraya kadar çıkabilirim ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki.
Ek: Kargo bekleyememe durumunu şimdi gördüm kusura bakmayın.
Teşekkür ederim ilginiz için. Sipariş verdim.İyi bari sevindim, yoksa gerçekten üzülecektim yani o modellere o parayı vereceğiniz için. Açıkçası 750W modellere hiç ihtiyacınız yok. 650W modellere bakalım ama kalitesi top tier olsun.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fiyatının en iyisi. İlla 750W almak istiyorum derseniz oradan da öneri yapalım. 650W fazla fazla yeterli onu bilin.
Estağfurullah.