4500 TL Ryzen 5 2600 ve 1660 Ti Sistem Toplama

Oznlaleshn

Hectopat
Merhabalar. başlıkta da yazdığı gibi sistem toplamak istiyorum ama pek fazla bilgim yok bu konularda ve Max 4500 TL bütçem var. Sadece oyun oynamak için topluyorum yardımcı olabilir misiniz?

1660 ti yerine kesinlikle Rx 5700 al hem de indirimde 2200 lira.

Trendyol
Trendyol
Üstad bana 4200 TL-4500 TL civarında toplayabilcegim bileşenleri yazabilir misin kasa PSU falan kaliteli olanlarından.pek anlamadığım için soruyorum kusura bakma.bende indirim falan var mı diye bakiyim sitelerden

Ben uzun süredir takip ediyorum rx 5700 şu an rakipsiz f/p anlamında. Rakibi 2060 super dan 1500tl daha ucuz. Sistemi birazdan atarım.

Şu an Sinerji'de de indirim var. Ekran kartı, anakart ve işlemci'yi indirimdeki modellerden seçip şöyle bir sistem oluşturdum istersen.

Trendyol'da RX 5700 gözükmüyor 2200 TL'ye. Google'a RX 5700 Trendyol yazınca bir model çıkıyor ama linke tıklayınca hata mesajı veriyor, ürün tükenmiş olabilir. Zaten sonuçlarda çıkan da blower fanlı referans model bir RX 5700, yüksek sıcaklıklara çıkıp sorun yaratabilir o fanla, maceraya gerek yok bence.

İyi gibi gözüküyor teşekkür ederim öncelikle.isinma sorunu olur mu ek birşey almama gerek var mı bunlar hariç?

Seçtiğim kasa önde 3, arkada 1 egzoz fanıyla geliyor zaten. Ryzen 5 2600'ün kutusundan da stok soğutucu çıkıyor, o da yeterli olacaktır. Ekran kartının da 2 fanı var. Tabii bir ROG ya da Gaming X serisi gibi buz gibi olmayacaktır ama onları seçince bütçeyi 300-350 lira arttırmak gerekiyor bu kez. Yalnız ben Corsair'in 1x16GB RAM'ini seçmişim yanlışlıkla, 2x8GB olanını alınca fiyat 8-9 lira artıyor, onu seçerseniz daha iyi olur.

Technopat 1660 Ti sistem toplama videosunda bu seçtiğim bileşenlerin bir kısmını kullanmış zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa, güç kaynağı, ekran kartı ve RAM hepsi videodakilerle aynı ürünler. Bir tek işlemci 2600X yani 2600'ün fabrika çıkışı overlok edilmiş modeli, bir de biraz daha iyi bir anakart kullanmışlar. Aşağı yukarı bunun gibi bir sistem olur sizinki de performans olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…