4500 TL sistem önerisi

Greenarcher

Hectopat
Daha fazla  
Maks 4500 TL var Vatan harici olmaz.

Bu sistemi anakartı MSI yap ekran kartını MSI RX 5500 XT Mech yapıp alabilirsin.

Kendin toplasan bence çok iyi olur ama donanım arşivi diye bir YouTube kanalı var bakmana isterim monitörlü 4800 TL'ye PC topladı indirimli 1650Sli 3100'lü 16 GB bir bak derim tekrar indirim getirecek diye biliyorum kaçırmamanı tavsiye ederim.
Donanım Arşivi çok kötü sistemler topluyor çoğunlukla.

Kendin toplasan bence çok iyi olur ama donanım arşivi diye bir YouTube kanalı var bakmana isterim monitörlü 4800 TL'ye PC topladı indirimli 1650Sli 3100'lü 16 GB bir bak derim tekrar indirim getirecek diye biliyorum kaçırmamanı tavsiye ederim.
8000 tl o sistem şimdi birde yeni sistemini herke 1660sli sistem istiyor en az 6 klık sistem toplar.
Bu sistemi anakartı MSI yap ekran kartını MSI RX 5500 XT Mech yapıp alabilirsin.
Asus yapsam sıkıntı olurmu 60 lira fark var.

Asus h410m f nasıl..
Bence bu topladı bilgisayar açık ara en iyisi sebebi ise bedavaya 144Hz monitör veriyor ve tek yapman gereken şey ileride ekran kartını çıkartıp daha iyisini takman bence önyargılı olmapişman olmanı istemem bir bak derim.

O ekran kartı bende var bence olduğundan daha fazla linç yiyor ısınıma sorunu yaşamadım pek fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı