Senin gibiler bu forumda ne yapıyor Allah için? "Sana ne" ne demek? Attığın sistem Valorant bile kaldıramaz hala konuşuyorsun. Profil fotoğrafın bile yaşını ortaya koyuyor. Git başka yerlere.Vay canına! 4500 TL'ye i9 rtx sistem mi bekliyordun?
Dedim zaten çok iyi değil. Ama bu bütçede böyle şeyler var. Ayrıca SSD olarak Patriot Burst seçilirse SSD kötü olmaz.Arkadaşın attığı sistem de SSD kötü ve Apu sistem de 1+8 bellek performansı çok etkiliyor. Aynı şekil Güç kaynağı da kötü.
Yok hocam, geçen bir sistem görmüştüm RX560 onu bulmaya çalışıyorum. Bulamazsam sizin ki iyidir.Dostum 4500 TL'ye monitör+sistem en fazla bu kadar mümkün olabiliyor. Eğer daha iyi bir sistem önerin varsa yazmaktan çekinme.
Dedim zaten çok iyi değil. Ama bu bütçede böyle şeyler var. Ayrıca SSD olarak Patriot Burst seçilirse SSD kötü olmaz.
bunları boş ver ya 4500 tl ye rtx 3090 i9 luk sistem toplanabillir sanıyorlar.Dostum 4500 TL'ye monitör+sistem en fazla bu kadar mümkün olabiliyor. Eğer daha iyi bir sistem önerin varsa yazmaktan çekinme.
Atılan sistemler seninkinden kat kat daha iyi. Attığın sistem Windows 10 açar mı o bile şüpheli.bunları boş ver ya 4500 tl ye rtx 3090 i9 luk sistem toplanabillir sanıyorlar.
Şimdi bir şey diyeceğim yine "uygunsuz üslup" olarak ceza almak istemiyorum. Mesajların SS aldım, diğer konulara atarım. Çok gülünç durumdasın. Turbox bilgisayarların en kötüsüdür. Güç kaynağı 2 güne kalmaz patlar. SSD kronik sorunludur. Daha bin adet sebebi var. Yazmayı öğren sonra gel buraya öneri yap.Bunları boş ver ya. 4500 TL'ye RTX 3090 i9 sistem toplanabillir sanıyorlar.
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SanDisk 250 GB Ultra 3D SDSSDH3N-250G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SanDisk 250 GB Ultra 3D SDSSDH3N-250G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
4384,48 lira
2x8 GB RAM
Bu da olabilir.
Düzenleme: PSU'yu değişitridim.
Düzenleme 2: Kasayı değiştirdim.