4500 TL Sistem Önerisi

CrossFire

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu hafta sonu bilgisayar alcam. 4500 TL monitör dahil sistem toplamanızı istiyorum. O.C'siz bir sistem istiyorum. Solidworks , autocad ve oyun için kullancam

Güncel.

Güncel.

Aynı fiyata bende bir sistem toplayacağım bekleyin fotosunu atıyorum

Bu sistem olabilir istiyorsanız kasayı düşürerek 250 gb ssd alabilirsınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-07-23-01-28.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 383
@Blurres Ben çizim programı kullanacağım için Ram'i 16GB olarak almak istiyorun. Aslında benimde kafamda bir sistem var , 4500TL ama ekran kartsız bir sistem. Ekran kartını neden düşünmüyon diye sorarsan , pascal mimari ekran kartların çıkacağını öğrendim. Yeni mimari almayı düşünüyorum.

Ve son olarak eklemek istediğim ekran kartsız ben solid veya autocad kullanmıycam , ekran kartı aldıktan sonra bunlarla uğraşcam. Size sorum ekran kartsız LOL , CS GO gibi oyunları oyniyabilirmiyim ?

Evet pascal mimarisi çıkacak ancak ne zaman çıkacağı belli değil ertenlenebilir. Eger ekran kartsız bir sistem isterseniz bekleyin toplayıp fotosunu atıyorum.

Düşük ayarlarda oynarsınız diye tahmin ediyorum.

@Blurres Ben böyle bir sistem kurdum. Oldukça sağlam olduğunu düşünüyorum. Sizinde önerinizi bekliyorum.

Bunun üstüne 190 TL ile Hyper 212 Evo soğutucu alıcam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-07-01-17-41.png
    93 KB · Görüntüleme: 397
  • Screenshot_2016-01-07-01-21-13.png
    91,5 KB · Görüntüleme: 394
Bu sistem gayet iyi, soğutucu eklemedim.Stok soğutu çıkıyor çünkü

Vatandan toplamayın bence kaliteli montaj yapmıyorlar diye duydum ve pahalı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-07-23-15-12.png
    93 KB · Görüntüleme: 361
Sadece parçaları vatandan alıcağım. Montaj olarak başka yere gidicem. Sistem arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum. Kafama takılan tek konu ekran kartsız 5-6 ay boyunca Lol ve CsGo oyunlarını oynıyabilirmiyim ? Ve ekran kartsız bilgisayarı çalıştırabilirmiyim ? Sizin bu konuda bilgili olduğunu düşündüğünüz forumda bir tanıdık arkadaşınız varsa etiketlemenizi rica ediyorum.

Rahatlıkla oynarsınız

Bu arada sizin ve benim topladığım sistem farklı monitor olarak 144hz ve 3d oyun destegi olan bir monitor koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…