4500 TL Sistem Önerisi

godlikE

Kilopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2.Sistemi seçmelisiniz ram sonradan eklenebilir,işlemciyi değiştirmek daha zahmetlidir.Linkdeki sisteme pek ısınamadım ben açıkcası sistemimi Gamepower'a emanet etmezdim.

Kesinlikle 2. sistemi seçmelisin. Çünkü rami sonradan ekleyebilirsin ama işlemciyi kolay kolay değiştiremezsin ve bütçeyi biraz daha arttırıp ssd eklemeyi düşün.Ve anakart 2 slotlu ve 32 gb ileride rami yükseltirken sıkıntı yaşıyabilirsin.

Hocam eğer sistemi almadıysan henüz seçeneklere r7 2700x eklendi 450 tl fark verme şansın olursa onu almanı öneririm. Ben de bu sistemi almayı düşünüyordum ama şöyle bir durum var forumda ki arkadaşlar gamepower güç kaynağını önermedikleri için şu an erteledim.

İncele istersen : Donanım Arşivi Hypnotic 2680 Hazır Sistem Nasıldır? - Technopat Sosyal

Bende biraz soğudum güç kaynağı yüzünden sistemden. Kendim siteler üzerinden toplamayı deniyeceğim.

Birde bir şey daha soracağım. Ryzen 5 2600 ile Rx 590mı, 1070mi, Rtx 2060mı aralarında hepsinin 200 TL fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…