2.Sistemi seçmelisiniz ram sonradan eklenebilir,işlemciyi değiştirmek daha zahmetlidir.Linkdeki sisteme pek ısınamadım ben açıkcası sistemimi Gamepower'a emanet etmezdim.
Kesinlikle 2. sistemi seçmelisin. Çünkü rami sonradan ekleyebilirsin ama işlemciyi kolay kolay değiştiremezsin ve bütçeyi biraz daha arttırıp ssd eklemeyi düşün.Ve anakart 2 slotlu ve 32 gb ileride rami yükseltirken sıkıntı yaşıyabilirsin.
Hocam eğer sistemi almadıysan henüz seçeneklere r7 2700x eklendi 450 tl fark verme şansın olursa onu almanı öneririm. Ben de bu sistemi almayı düşünüyordum ama şöyle bir durum var forumda ki arkadaşlar gamepower güç kaynağını önermedikleri için şu an erteledim.
Hocam eğer sistemi almadıysan henüz seçeneklere r7 2700x eklendi 450 tl fark verme şansın olursa onu almanı öneririm. Ben de bu sistemi almayı düşünüyordum ama şöyle bir durum var forumda ki arkadaşlar gamepower güç kaynağını önermedikleri için şu an erteledim.