4500 TL sistem önerisi

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Arkadaşlar merhaba. Kuzenim için belirttiğim civarda bir sistem almayı düşünüyoruz. Hazır sistem alacağız. Belli başlı sitelere baktım ama kararsız kaldım. Sistem sadece oyun amaçlı kullanılacak, ilerde yükseltmeye açık olsun istiyoruz. R5 1600F, RX 570, 8 GB RAM, 480GB SSD içeren bir sistem önerebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Burada bilgili arkadaşlar size öneride bulunacaktır. Ben önerilmemesi gereken sistemi paylaşıyorum. PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1600 RX 590 8G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Belki bu sistemi görmüşsünüzdür ve bütçenize uygun diye bakıyor olabilirsiniz. Fakat bu sistemin içerisinde XFX RX 590 ekran kartı var. Bende XFX RX 590 ekran kartını kullanıyorum ve memnun değilim tavsiye etmem. Zaten en iyi sistem önerilerini dediğim gibi bilgili arkadaşlar yapacaktır. İyi günler iyi forumlar.

Merhabalar. Burada bilgili arkadaşlar size öneride bulunacaktır. Ben önerilmemesi gereken sistemi paylaşıyorum. PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1600 RX 590 8G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Belki bu sistemi görmüşsünüzdür ve bütçenize uygun diye bakıyor olabilirsiniz. Fakat bu sistemin içerisinde XFX RX 590 ekran kartı var. Bende XFX RX 590 ekran kartını kullanıyorum ve memnun değilim tavsiye etmem. Zaten en iyi sistem önerilerini dediğim gibi bilgili arkadaşlar yapacaktır. İyi günler iyi forumlar.
Çok teşekkür ederim. Bu sistemi görmüştüm ve hoşuma gitmişti açıkçası, uyardığınız için sağolun. Bilgili arkadaşlarda konuyu görürse yorum yapsın lütfen, en geç bu hafta içi sipariş vereceğiz.

Hocam bu sistemi dün Vatan Bilgisayar'ın mağazasından toplattım bugün veya pazartesi elime ulaşacak, parçaları gayet iyi ve uygun.
.
Hocam bu sistem dün Vatan Bilgisayar'ın mağazasından toplattım bugün veya pazartesi elime ulaşacak parçaları gayet iyi ve uygun.
.

Sonradan SSD almanızı öneririm.

Peki mağazaya gidip aynı fiyata elden alabilir miyiz?

Evet alabilirsiniz. Ben Sivas'ta yaşıyorum işlemci ve ekran kartı mağazada ellerinde bulunmadığı için Tokat'dan getirilecek. Eğer parçalar mağazada bulunuyorsa ve sipariş kuyruğu yoksa satın aldığınız gün size teslim edebilirler veya mağazadan gidip siz alırsınız. Yalnız uyarayım bu sistem birkaç günlüğüne sitede bulunacak yani bir hafta sonraya bence kalmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı