4500 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
4500

buSevdan7beni

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 8 senedir aynı laptopu kullanıyorum, masaüstüne geçmek istedim. Çok oyun oynayan birisi değilimdir tatillerde falan oynuyorum. Bilgisayardan beklentilerim kasmasın, donmasın bu kadar ekran kartı için bu bütçe yeterli olmazsa canınız sağ olsun toplayabildiğinizi toplayın.

Şimdi hızlı olmasıyla güçlü olması farklı şeyler. Ben ekran kartı fiyatları düşene kadar sabrederim, oyun oynamam dersen ekran kartsız bir şey toplanabilir. SSD ve 16GB RAM'le fişek gibi olur makine.

Şimdi hızlı olmasıyla güçlü olması farklı şeyler. Ben ekran kartı fiyatları düşene kadar sabrederim, oyun oynamam dersen ekran kartsız bir şey toplanabilir. SSD ve 16GB RAM'le fişek gibi olur makine.
1GB ekran kartıda olur öğrenciyim canlı dersler için kullanıcam benim emektar önümüzdeki hafta emekliliğe ayrılacakmış :D
Dolar bu civarlardayken 5k ya 2060 lı sistem toplanıyordu🙂.
Gerçekten mi ???

Merhaba, 8 senedir aynı laptopu kullanıyorum, masaüstüne geçmek istedim. Çok oyun oynayan birisi değilimdir tatillerde falan oynuyorum. Bilgisayardan beklentilerim kasmasın, donmasın bu kadar ekran kartı için bu bütçe yeterli olmazsa canınız sağ olsun toplayabildiğinizi toplayın.

APU sistem önerebilirim.

2060 dediğin 300 dolar bir kart. Bu yüzden bekle diyorum, en geç yıl sonu 2060 yine bu fiyatlara düşer muhtemelen. Hele Bitcoin düşsün, piyasa ekran kartlarıyla dolar taşar. Normalden daha ucuza bile bulursun.
1GB ekran kartıda olur öğrenciyim canlı dersler için kullanıcam benim emektar önümüzdeki hafta emekliliğe ayrılacakmış :D
İlerde 1500-2000 kayme ayırabilirim dersen şimdi ekran kartsız sağlam bir makine çek altına, fiyatlar düşünce ekran kartını takarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı