4500 TL Sistem Tavsiyesi

helpfullmaster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize bir sorum olacak, bir oyun PC'si için 3500 TL ve fazlası verilir mi? Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, eğer değer diyorsanız 4200-4300 arası sistem toplayacağım. Maksimum, kendi gözümde çok iyi bir sistem olup 4500 TL gibi bir sistem toplayacağım. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alırsan uzun süre full ayarlarda oynarsın:

Twin frozr ile Lightning arasinda ne gibi bir fark var ?

O sistemdeki kasayı 300R ile değiştirmelisin. Başke bir şeyle oynamana gerek yok. Lightning ile Twin Frozr arasındaki fark, ASUS'un ROG ile DCU II arasındaki farka benzer. Soğutması daha iyi, daha fazla O.C. yapabilirsin.

Hayir evde vga monitorum var. Birde soruya cevap versek ?

4500 fazla bence çok çok fazla. Birde monitör dahil değil diyorsun. 3000 TL ye çok iyi sistem toplarsın. Tabi oyunları 4x AA açık oynama takıntın yoksa

Güncel bir sisteme VGA olmaz düşük kalır. DVI bir mönitör almanızı öneririm.

Yok haci herhangi bir takinti yok ne fps ne goruntu kalitesi ( bu biraz var) oyle takintilarim yok Allah a sukur.Ben kendime gtx 770 yeter diye dusunuyorum islemciyi 4770 k alip ekran kartini 2-3 yilda bir degistirmeyi dusunerek pc yi guncel tutmak istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Zorunluluktan maalesef . Ama belki 1-2. Ay sonra o da alinabilinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…